пʼятниця, 20 лютого 2009 15:06

Інспектори УЄФА назвали НСК "Олімпійський" "брендом фіналу Євро-2012"

 

18 лютого 2009 року відбулася розширена робоча зустріч представників УЄФА, Федерації футболу України, Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту, дирекції НСК "Олімпійський" та проектної команди реконструкції столичного стадіону.

Експертна група на чолі з головою департаменту Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером проаналізувала динаміку змін на головній арені Євро-2012, назвавши її позитивною.

Інспектори Європейського футбольного союзу відзначили професійність дій команди, яка працює над виконанням проекту підготовки стадіону до фінального матчу чемпіонату Європи 2012 року з футболу та висловили своє задоволення ходом робіт з реконструкції НСК "Олімпійський". Вони також відзначили необхідність збереження темпів реконструкції столичного стадіону і в подальшому. Оскільки рішення щодо відбору міст, в яких відбудуться футбольні матчі Євро-2012, прийматиметься вже у травні 2009 року, а готовність НСК "Олімпійський" - головна умова проведення турніру в Україні.

По завершенню зустрічі Марк Тіммер назвав НСК "Олімпійський" "брендом фіналу Євро-2012".

У робочій зустрічі взяли участь президент ФФУ Григорій Суркіс, заступники міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Ростислав Карандєєв та Сергій Драч, директор Координаційного бюро з підготовки до Євро-2012 Ілля Шевляк, фахівці ФФУ, дирекції НСК "Олімпійський", німецької компанії ГМП - генерального проектувальника реконструкції, АТ ХК "Київміськбуд" - генерального підрядника реконструкції стадіону, а також представники УЄФА: керівник Департаменту з питань стадіонів та безпеки Марк Тіммер, директори домашніх арен англійських клубів "Арсенал" та "Ліверпуль" Джон Бітті та Джед Пойнтон, а також експерти УЄФА Давид Петріашвілі, Бен Веєнбрінк, Карлос Лукас.

2012ua.net, kmu.gov.ua

Зараз ви читаєте новину «Інспектори УЄФА назвали НСК "Олімпійський" "брендом фіналу Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути