Ексклюзиви
пʼятниця, 12 червня 2009 09:49

Гравець "Сокола" перейшов у білоруський клуб

Гравець "Сокола" перейшов у білоруський клуб

У майбутньому сезоні безстрашний захисник збірної України і "Сокола" Віталій Люткевич тішитиме уболівальників солігорського "Шахтаря". Вчора ввечері 29-річний хокеїст дав свою згоду на перехід в табір новачка білоруської екстраліги.

"Я до останнього сподівався, що мені вдасться продовжити кар"єру в "Соколі", але "Шахтар" зробив пропозицію, від якої неможливо було відмовитися. Природно, зіграв свою роль і статус солігорськой команди, яка відтепер є фарм-клубом мінського "Динамо" (КХЛ).

Важливо і те, що тренувати "Шахтар" буде добре знайомий мені Андрій Гусов, під керівництвом якого в 2008 році "озолотився" в чемпіонаті Білорусії у складі "Кераміну", - заявив офіційному сайту "Сокола" Віталій Люткевич.

Отже, солігорський "Шахтар" стане 10-ою командою в кар"єрі Люткевича. Раніше українець захищав кольори московського "Динамо", омського "Авангарду", ніжнекамського "Нафтохіміка", новосибірського "Сибіру", кірово-чепецької "Олімпії", тверського ХК "МВС", леніногорського "Нафтовика", мінського "Кераміну" і київського "Сокола".

Що ж, Віталій Люткевич, як і нападаючий Віталій Лахматов, не затримався в "Соколі" більше, ніж на один сезон. Окрім чемпіонства в національній першості (3 гри, 5 передач), відважний захисник залишив про себе хорошу славу у відкритому чемпіонаті Росії, набравши 25 (4+21) очок в 61 матчі.

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Сокола" перейшов у білоруський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути