неділя, 09 грудня 2018 16:24

Ігор Суркіс закликав підтримати "Шахтар" та "Динамо" в єврокубках

Ігор Суркіс закликав підтримати "Шахтар" та "Динамо" в єврокубках
Ігор Суркіс пояснив, чому пустив "Шахтар" на "Олімпійський"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чому "кияни" погодились надати НСК "Олімпійський" донецькому "Шахтарю" та закликав вболівальників підтримати команду.

"Ми свідомо пішли на цей крок, відштовхуючись, перш за все, від того, що" Шахтар "- це українська команда. Так, безумовно, стан поля на наступний день після проведення поєдинку "Шахтар" - "Ліон" буде не найкращим, але, з іншого боку, ми ж все-таки вже вирішили свою турнірну задачу в Лізі Європи. "Шахтар" же своє завдання виходу з групи поки не вирішив - це "гірникам" треба зробити саме в поєдинку з "Ліоном". Тому вважаю, що і всі українські вболівальники, і взагалі всі ті, хто пов'язує себе з футболом, повинні прийти на "Олімпійський" не тільки в четвер, але і в середу, і підтримати нашу українську команду.

Це моя думка. Вважаю, що кожен український уболівальник завжди має підтримувати на європейській арені будь-яку українську команду. І заради престижу України, і заради рейтингу наших клубів.

"Шахтар" потрапив в таку ситуацію, що вже довго змушений грати не вдома. Оскільки за останні п'ять років нам так і не вдалося зупинити війну на Донбасі. Зараз ситуація для "гірників" ще більше посилилася: в мирному місті Харків, де "Шахтар" проводить свої домашні поєдинки, ввели військовий стан. Але УЄФА на такі речі дивиться зовсім не так, як Федерація футболу України. Їм не потрібні ніякі листи. І ніхто не їде на автобусі "Шахтаря" або "Ліона" в Харків - всі погоджуються з тим, що матч в цьому місті зараз проводити не можна.

Тепер поєдинок "Шахтар" - "Ліон" відбудеться в Києві. І в цій ситуації я можу тільки ще раз закликати всіх українських уболівальників підтримати на наступному тижні на "Олімпійському" дві українські команди - і "Динамо", і "Шахтар". Саме таким чином ми покажемо, як вміємо домовлятися ", - передає слова Суркіса Dynamo.kiev.ua.

Також закликали підтримати свою команду гравці "Динамо". Особливо здивував бразильський легіонер Че Че. Він майже без акценту сказав кілька слів російською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хет-трик Циганкова приніс "Динамо" перемогу над "Карпатами"

Матч "Шахтар" - "Ліон" відбудеться в середу о 22:00. Матч "Динамо" - "Яблонець" в четвер о 19:55.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс закликав підтримати "Шахтар" та "Динамо" в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути