неділя, 26 червня 2016 13:50

Ібрагімович і Мхітарян можуть перейти у "МЮ"

Ібрагімович і Мхітарян можуть перейти у "МЮ"
Златан Ібрагімович

Шведський футболіст Златан Ібрагімович і вірменин Генріх Мхітарян можуть поповнити склад англійського "Манчестер Юнайтед" вже на початку липня, повідомляє британське видання Guardian.

За півзахисника дортмундської "Боруссії" Мхітаряна англійці готові запропонувати 30 мільйонів фунтів стерлінгів. Раніше генеральний директор німецького клубу Ханс-Йоахім Ватцке зізнався, що клубу не вдалося пыдписати новий контракт з 27-річним футболістом, але сподівається, що він залишиться в команді ще на рік. Мхітарян перейшов в "Боруссію" у 2013 році з донецького "Шахтаря", підписавши з дортмундцями контракт на чотири роки.

Златан Ібрагімович, який є вільним агентом після закінчення контракту з французьким "Парі Сен-Жермен", може підписати угоду з манкуніанцями вже на початку липня. Передбачувана зарплата 34-річного шведа може скласти 220 тисяч фунтів на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ібрагімович оголосив про завершення кар'єри у збірній Швеції

Протягом своєї кар'єри Ібрагімович виступав за "Барселону", італійські "Інтер", "Мілан" і "Ювентус", амстердамський "Аякс" і шведський "Мальме". В активі нападника 116 ігор і 62 голи за збірну Швеції. На початку цього тижня форвард заявив, що не гратиме за національну команду після чемпіонату Європи 2016, який закінчився для шведів на груповому етапі.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович і Мхітарян можуть перейти у "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути