Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2010 13:58

IBF заборонила Кличку битися з американським екс-чемпіоном світу

IBF заборонила Кличку битися з американським екс-чемпіоном світу

Керівництво Міжнародної федерації боксу (IBF) відмовилося видати санкцію на проведення 11 грудня бою в суперважкій вазі між чемпіоном світу Володимиром Кличком і колишнім Чемпіоном світу в трьох вагових категоріях Джеймсом Тоні.

Причина полягає в тому, що Тоні давно не виходив на ринг - попередній бій він провів рік тому.

"Відомо, що Клички мають великий вплив на всі ці організації, що санкціонують, і це ще одна спроба Володимира уникнути бою зі мною, - заявив Тоні Fighthype.com. - Я начебто в чорному списку. Ти ризикуєш своїм життям в цьому спорті, і ось що отримуєш за це в подяку".

На думку Тоні, інші кандидати у претенденти на титул IBF не йдуть з ним ні в яке порівняння, незважаючи на те, що інші билися частіше.

"Це може бути один з членів клубу "Мішок місяцю". Я чув ім"я Жана-Марка Мормека, Чонсі Веллівера, і хлопця з Британії з послужним списком 14-0 на ім"я Дерек Чісора. Хто б це не був, він не рівня Джеймсу Тоні, і Володимир розуміє це", - каже боксер

Раніше кубинський боксер Хуан Карлос Гомес також заявив, що готовий зустрітися з Чемпіоном світу за версіями IBF/WBO/IBO у важкій вазі Володимиром Кличком.

За матеріалами Газета.ру

Зараз ви читаєте новину «IBF заборонила Кличку битися з американським екс-чемпіоном світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути