субота, 16 червня 2012 19:16

Кнур Фунтик спрогнозував перемогу Чехії, Греції і Данії
5

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Кабан на прізвисько Фунтик, який уже кілька днів живе на Хрещатику в київській фан-зоні Євро-2012 й прогнозує результати матчів чемпіонату, 16 червня здійснив чергове своє передбачення.

У сьогоднішньому матчі між збірними Чехії та Польщі кнур-віщун напророкував перемогу чехам. Роблячи прогноз іншого поєдинку дня Греція-Росія, Фунтик спочатку виїв кукурудзяні пластівці з миски з грецькою символікою.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Крім того, на прохання турецьких кореспондентів, сьогодні о 18:45 Фунтик також зробив прогноз матчу Данія-Німеччина, який відбудеться 17 червня.

Українських журналістів під час здійснення цього прогнозу майже не було. Лише представники мас-медіа, а точніше телебачення, з Туреччини.

Кнура довго будили, той не хотів прокидатися. Після того, як Фунтик з'їв по черзі пластівці з мисок Данії та Німеччини, він почав активно вириватися з клітки на волю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабана Фунтика миють шампунем

"У нього тільки розгулявся апетит, хоче ще добавки", - коментує поведінку кнура 35-річний Іван Шпаковський, що доглядає за Фунтиком на Хрещатику.

Нагадаємо, прогнози кнура Фунтика збігалися лише в перші дні чемпіонату. Згодом його пророцтва й реальні результати поєдинків Євро-2012 усе частіше стали не співпадати.

Зараз ви читаєте новину «Кнур Фунтик спрогнозував перемогу Чехії, Греції і Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути