субота, 05 серпня 2017 09:15

"Хочемо, щоб лікар "Шахтаря" роздавав заспокійливе" - капітан "Маріуполя"

"Хочемо, щоб лікар "Шахтаря" роздавав заспокійливе" - капітан "Маріуполя"
"Очікую серйозної боротьби і справжньої заруби в матчі з "Шахтарем" - Рустам Худжамов

Капітан "Маріуполя" Рустам Худжамов розповів про дебютні матчі команди у новому сезоні і поділився очікуваннями від майбутньої гри з "Шахтарем" в Харкові.

"Ніякого секрету впевненого старту немає. Просто ми намагалися якісно робити свою роботу. "Верес", при всій моїй повазі до цієї команди, повинні були обігрувати - просто не реалізували моменти. З "Зорею" вийшла бойова гра, мені сподобалася. У поєдинку ж з "Чорноморцем" використали свої шанси і здобули впевнену перемогу. От і все.

Інтерес з боку уболівальників помітний. В принципі, ще в другому колі минулого сезону люди стали більше ходити на стадіон. Було видно, що вони вірять в нас і чекають повернення в елітний дивізіон. Перші два домашніх тури показали, що ми виправдали їхні сподівання, глядачі заповнюють трибуни і чекають від нас успішного продовження".

5 серпня "Маріуполь" зіграє на виїзді проти "Шахтаря". Матч пройде у Харкові.

"Просто нам точно не буде. У поєдинку зі "Сталлю", як мені здалося, позначилася легка недооцінка "гірниками" суперника і якість газону. У Харкові ж за полем дуже добре стежать, та й навряд чи "Шахтар"" захоче знову пережити нервовий характер гри і таку адреналінову кінцівку. Тому очікую серйозної боротьби, справжньої заруби.

Принаймні ми постараємося зробити так, щоб лікар "Шахтаря" Артур Леонідович Глущенко роздавав заспокійливі. А як воно вийде - подивимося.

Єдиний секрет у футболі, як обіграти свого суперника, - це більше ніж він бажати перемоги, докласти для цього більше зусиль і намагатися не поступатися в мікродуелях. Ось і весь секрет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас це не добре" - воротар збірної України прокоментував призначення Луческу

Після трьох стартових турів чемпіонату "Маріуполь" займає 5 місце в турнірній таблиці. "Шахтар" йде другим.

Зараз ви читаєте новину «"Хочемо, щоб лікар "Шахтаря" роздавав заспокійливе" - капітан "Маріуполя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути