Ексклюзиви
неділя, 12 лютого 2012 00:19

Хокей. Збірна України програла домашній "Єврочелендж"
38

Фото: Фото: Євген Савчук

11 лютого в київському Палаці Спорту збірні України та Італії зійшлися в ключовому матчі за титул переможця "Єврочеленджу". Глядачі, які вщерть заповнили трибуни, стали свідками справжньої хокейної вистави. Єдине, що їх засмутило - підсумковий результат. Перемогу в матчі, а заодно і в турнірі, святкували італійці, які виявилися сильнішими в серії буллітів.

Справи в українців не склалися зі старту. Уже через дві хвилини після початку гри на табло горіло 0:1: Бернард реалізував передачу Маркетті. Господарі відігралися менше, ніж через дві хвилини завдяки точному кидку Касянчука. Рівновага протрималася трохи більше хвилини, порушив її Рокко.

Зрівняти рахунок українцям вдалося лише на 22-й хвилині: Торяник сповна віддячив Заблудовскому за чудовий пас. На 36-й хвилині італійці знову вийшли вперед завдяки точному кидку Бенетті. Але героєм періоду став Касянчук, який за 5 секунд до перерви вийшов на побачення з голкіпером гостей Белліссімо і змусив трибуни вибухнути від захвату 3:3, заодно оформивши дубль. Асистували Касянчуку в цьому епізоді Побєдоносцев і Климентьєв.

На зустрічних курсах пройшов і третій період. На гол Ансольді господарі швидко відповіли точним кидком Пастуха.

Овертайм переможця не виявив, а в серії буллітів італійці двічі пробили Костянтина Симчука. У складі українців удача посміхнулася Артему Бондарєву.

У матчі за третє місце збірна Румунії в овертаймі переграла литовців з рахунком 4:3.

Італія - Україна 5:4 Б (2:1, 1:2, 1:1, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:58 Бернард (Маркетті) 1:0, 3:25 Касянчук (Климентьєв - більш.) - 1:1, 4:36 Рокко - 2:1, 21:57 Торяник (Заблудовський) - 2:2, 35 : 17 Бенетті (Піхлер, Мейр) - 3:2, 39:55 Касянчук (Побєдоносцев, Климентьєв - менш.) - 3:3, 46:01 Сканделла (Ансольді) - 4:3, 55:04 Пастух (Ісаєнко, Наваренко ) - 4:4

Переможний булліт: Сіріанні

Воротарі: Белліссімо - Симчук

Кидки: 37 - 34

Штраф: 38 - 30


Зараз ви читаєте новину «Хокей. Збірна України програла домашній "Єврочелендж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути