субота, 02 лютого 2013 14:17

Хіддінк обнімав Вілліана: бразилець приєднався до "Анжі"

Хіддінк обнімав Вілліана: бразилець приєднався до "Анжі"
Вілліана тепло зустріли у новій команді ФОТО: fc-anji.ru

Бразильський півзахисник Вілліан, про перехід якого в махачкалинський "Анжі" було офіційно оголошено напередодні, подякував донецькому "Шахтареві" за плідну співпрацю. За словами 24-річного футболіста, він високо цінує час, який він провів в Україні.

"Я хотів би подякувати ФК "Шахтар" Донецьк за ці п'ять з половиною років. Це був переможний час. Дякую уболівальникам за любов, а також дякую всіх гравців команди, генеральному директору і президенту", - написав Вілліан в одній із соціальних мереж, додавши до запису фото з емблемою чемпіонів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілліан став гравцем "Анжі" - офіційно

Як повідомляє офіційний сайт "Анжі", талановитий бразилець вже прибув у розташування дагестанського клубу. Новачка команди зустріли головний тренер Гус Хіддінк, його помічник Желько Петрович і численні представники технічного персоналу махачкалинців.

Нагадаємо, трансфер Вілліана обійшовся "Анжі" в € 35 мільйонів. Вже в суботу хавбек може дебютувати у новій команді в контрольному поєдинку проти київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк обнімав Вілліана: бразилець приєднався до "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути