понеділок, 22 березня 2010 09:00

Грабіжники викрали всі відеоматеріали перемог паралімпійців у Ванкувері

Грабіжники викрали всі відеоматеріали перемог паралімпійців у Ванкувері

У ці вихідні повністю пограбовано медіа-студію Національного паралімпійського комітету України, яка приймала з Ванкуверу відео та фотоінформацію і формувала блоки фото-, відео- та інформповідомлень, новин із Х зимової Паралімпіади у Ванкувері.

А головне - грабіжники забрали сервери з повним обсягом інформації перемог наших паралімпійців, також, на носіях знаходились усі фото та відеоматеріали національного паралімпійського та дефлімпійського рухів, перемог наших славних спортсменів-інвалідів. Грабіжники викрали також спеціальне обладнання для монтажу та створення фільмів, комп"ютери, фото та відеокамери тощо.

Національний паралімпійський комітет України звертається до нового керівництва Міністерства внутрішніх справ України з проханням термінових дій і вжиття відповідних заходів для пошуку злочинців і повернення майна Національного паралімпійського комітету України і головне – унікальної інформації, яка стосується здобутків українських паралімпійців.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 22 березня, у Ванкувері завершилися зимові Паралімпійські ігри 2010. Останню золоту медаль у програмі ігор завоювала українка Олександра Кононова у спринті класичним стилем на один кілометр.

У цілому, на рахунку наших спортсменів 19 медалей (5 золотих, 8 срібних, 6 бронзових) і третє місце разом з канадцями в неофіційному медальному заліку, але у господарів Паралімпіади більше "золота".

Прес-служба НКСІУ

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники викрали всі відеоматеріали перемог паралімпійців у Ванкувері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути