субота, 16 вересня 2017 16:22

Голкіпер збірної України відхрестився від розписок у здачі матчу

Голкіпер збірної України відхрестився від розписок у здачі матчу
"Ноттінгем" призупинив контракт з Захарченком. Фото: IIHF.com

Голкіпер англійського "Ноттінгема" і збірної України з хокею Едуард Захарченко вперше прокоментував скандал навколо невдалої спроби здачі матчу нашою командою на домашньому ЧС-2017 команді Південної Кореї.

Про це повідомляє SportArena з посиланням на інтерв'ю гравця в ефірі UA: Перший.

Захарченко вперше прокоментував ситуацію. Він заявив, що не писав розписок і що сподівається незабаром повернутися на лід.

"Я без поняття, ким це затіяно і для чого. Знаю тільки одне напевно, що я ці розписки не писав. Статистика матчу також говорить про це. Це дуже поганий момент для мене і для українського хокею зокрема. Сподіваюся, якось все вирішиться. Треба чекати на відповідь від ІІХФ (Міжнародної федерації хокею)", - зазначив Захарченко.

"Ноттінгем" не розривав зі мною контракт. Ми знаходимося в очікуванні кінця слідства. Чекаємо і сподіваємося, що незабаром це закінчиться, і я поїду грати", - додав гравець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокеїстів збірної України звинуватили у здачі матчу

Наприкінці серпня в українському хокеї спалахнув гучний скандал. Два гравці збірної України, Едуард Захарченко та Володимир Варивода письмово зізналися в тому, що "здавали" матч проти Південної Кореї на квітневому чемпіонаті світу в Києві. Проведена графологічна експертиза підтвердила, що розписки, опубліковані в мережі, дійсно були дані Захарченком та Вариводою. Федерація хокею України (ФХУ) дискваліфікувала гравців.

Матеріали справи були передані в правоохоронні органи, ІІХФ і Міністерство молоді та спорту України.

Вчора ІІХФ відсторонила гравців від офіційних змагань на період проведення слідства. Повідомляється, що "Ноттінгем Пантерс" призупиняє контракт із Захарченком.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної України відхрестився від розписок у здачі матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути