субота, 10 квітня 2021 16:14

Героїчний "Маріуполь" не втримався проти "Шахтаря"

Героїчний "Маріуполь" не втримався проти "Шахтаря"
Тайсон шкодуватиме, що пропустив найважливіший матч свого життя. Фото: "Шахтар"

У Києві завершився матч чемпіонату України між донецьким "Шахтарем" та "Маріуполем". У найпринциповішому дербі українського футболу боротьби не вийшло. Цього разу сильнішим виявився "Шахтар" – 3:0. Голи забивали Мораєс (двічі) й Манор Соломон.

Донеччани вкотре заборонили грати орендованим футболістам, що, безумовно, додало перцю в і без того гаряче протистояння. Ніхто не хотів поступатися. Гірники більше володіли ініціативою, але м'яч уперто оминав ворота. Так тривало до 33-ої хвилини, коли Мораєс обіграв трьох захисників і сильно й влучно пробив – 1:0.

Буквально за дві хвилини, поки захисники "Маріуполя" з'ясовували, хто з них провинився більше, Манор Соломон на хвильку звільнився від опіки й невідпорно пробив під штангу – 2:0.

Однак азовці й не думали здаватися. Хтозна, як би закінчився матч, якби не тренер гірників Луїш Каштру. Він кинув у бій найкращі свої сили – атакувальних гравців Мудрика й Судакова. Однак остаточно вбили інтригу не вони, а арбітр Абдула, який призначив 100% пенальті у ворота Гальчука. Ніхто з гравців "Маріуполя" й не думав сперечатися з суддею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тайсон більше не зіграє за "Шахтар"

"Шахтар" скоротив до чотирьох балів відставання від київського "Динамо". Підопічні Луческу трохи згодом гратимуть в гостях проти "Дніпра". Третю сходинку турнірної таблиці втримує луганська "Зоря."

Зараз ви читаєте новину «Героїчний "Маріуполь" не втримався проти "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути