Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 16:57

Гаттузо прирівняв дискваліфікацію до тюремного терміну

Гаттузо прирівняв дискваліфікацію до тюремного терміну

Півзахисник італійського "Мілана" Дженнаро Гаттузо порівняв свою 4-матчеву дискваліфікацію з місяцем в'язниці. Ветеран "россонері" визнав, що вчинив неправильно після матчу "Мілана" з "Тоттенхем Хотспур", але заявив, що йому буде дуже важко без єврокубків.

"Я показав себе безрозсудною людиною, але тут важлива повага. УЄФА дискваліфікував мене на 4 матчі, для мене це можна порівняти з місяцем в'язниці", - заявив Гаттузо.

"Дуже хочу подивитися матч-відповідь, але знаю, що не варто цього робити, тому що на "Уайт Харт Лейн" буде 37 тисяч фанатів, і я можу отримати там 37 000 синців", - додав Гаттузо.

Гаттузо розповів, чому трапився цей інцидент після матчу. "Мій девіз "Виявляй повагу до тих, хто поважає тебе"... Я йшов повз Джо Джордана після фінального свистка, а він зняв окуляри, показуючи готовність розібратися зі мною, а потім став ображати мене", - зізнався Гаттузо.

Нагадаємо, що між Гаттузо і тренером "шпор" виник конфлікт ще під час матчу, коли Дженнаро схопив Джонсона за шию. Після гри Гаттузо в запалі агресії розпочав бійку з тренером, але їх швидко розняли.

Зараз ви читаєте новину «Гаттузо прирівняв дискваліфікацію до тюремного терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути