середа, 11 лютого 2009 10:50

Футболіст зламав арбітру руку

Футболіст зламав арбітру руку

Хорватський футболіст Юрай Петрічевіч, який виступає за команду "Молодість", зламав руку арбітрові, який показав йому червону картку. Інцидент відбувся в неділю, 8 лютого, під час матчу однієї з нижчих футбольних ліг Хорватії, в якому "Молодість" зустрічалася з клубом "Поскок", передає lenta.ru з посиланням на AFP.

Футболіст двічі вдарив арбітра кулаком по шиї

Перші повідомлення про те, що трапилося з"явилися 10 лютого в хорватських ЗМІ. За словами постраждалого арбітра, 21-річного Алена Якшича, Петрічевіч спочатку двічі ударив його кулаком по шиї. Коли одноклубники футболіста спробували відтягнути Петрічевіча, він ударив рефері по руці. Рентгенівське обстеження показало, що гравець зламав арбітрові одну з кісток лівої руки.

Батько 22-річного Петрічевіча заявив, що Якшич допускав помилки впродовж всієї гри, а червона картка остаточно вивела футболіста з себе. За словами батька гравця, Петрічевіч і Якшич "трохи поштовхалися" і на цьому інцидент був вичерпаний.

Довідка wikipedia

Футбольний суддя - людина на полі, покликана стежити за тим, щоб футбольний матч проходив згідно правилам і яка має для цього всі повноваження. Рішення судді є остаточними і під час гри не переглядаються. Він сам може змінити рішення, якщо ще не відновив гру.Для подачі скарг на дії суддів існує регламент змагання і спеціальні комітети, що розглядають дані питання.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст зламав арбітру руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути