Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2009 13:21

Футболіст збірної ПАР на смерть збив жінку

Футболіст збірної ПАР на смерть збив жінку

Футболістові збірної ПАР і грецького "Панатінаїкоса" Брайсу Муну пред"явлено звинувачення у вбивстві. За даними поліції, Мун, який повертався 29 червня на своєму автомобілі з вечірки після фіналу Кубка Конфедерацій, збив жінку, яка пізніше померла. Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на південноафриканські ЗМІ.

Вечірку, з якої повертався Мун, організував капітан збірної ПАР Аарон Мокоєна. Зі святкування футболіст їхав на своєму "Мерседесі". Автомобіль втратив керування і збив 25-річну мешканку Йоханнесбурга Мевіс Нкуб. Мун в результаті аварії отримав травму голови і був доставлений в клініку, де йому надали медичну допомогу.

Нкуб відмовилися прийняти дві державні лікарні, пояснивши це тим, що не мають відповідних умов для лікування жінки. Потім Нкуб направили в ту ж клініку, що і Муна, де жінка незабаром померла.

23-річний футболіст, якого вже виписали з лікарні, звинувачується у вбивстві в результаті автомобільної аварії. У гравця взяли аналіз крові, результати якого поки невідомі.

За свою кар"єру Мун провів 15 матчів за збірну ПАР і забив один гол. На Кубку Конфедерацій Мун значився в заявці національної команди, але на поле не виходив.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної ПАР на смерть збив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути