середа, 07 грудня 2011 18:58

Форвард "Челсі" підписав контракт з китайським клубом

Форвард "Челсі" підписав контракт з китайським клубом

Колишній нападаючий збірної Франції з футболу Ніколя Анелька, який виступає за лондонський "Челсі", продовжить кар'єру в Китаї. За словами керівників клубу "Шанхай Шеньхуа", Анелька повинен перейти в цю команду в січні 2012 року і підписати трирічний контракт, повідомляє сайт телеканалу ESPN.

На початку цього тижня головний тренер "Челсі" Андре Віллаш-Боаш відрахував з команди Анелька і бразильського захисника Алекса. За інформацією Sky Sports, обидва гравці тренуються окремо від основного складу і, швидше за все, залишать команду в січні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віллаш-Боаш виставив на продаж двох футболістів "Челсі"

Що стосується переходу Анелька в "Шанхай Шеньхуа", то голова ради директорів клубу Цзюнь Чжу зазначив, що контракт француза буде стосуватися не лише футболу, а й комерційного співробітництва.

32-річний Анелька грає в "Челсі" з 2008 року. У складі лондонського клубу він перемагав в чемпіонаті Англії, Кубку Англії і Суперкубку країни.

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Челсі" підписав контракт з китайським клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути