Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 15:37

Фехтування. Орлеан. У Харлан срібло, а у збірної України - бронза

Автор: ukrsport.ru
  Ольга Харлан на змаганнях у Пекіні 2008
Ольга Харлан на змаганнях у Пекіні 2008
У Орлеані пройшов турнір серії Гран-прі з фехтування на шаблях серед жінок. Для українських шаблістів - Олімпійських чемпіонок Пекіну - це був перший старт після Ігор.

В особистих змаганнях срібну медаль здобула чемпіонка Олімпіади-2008 Ольга Харлан. У чвертьфіналі Оля отримала перемогу над китаянкою Ксю Тан 15:6, у півфіналі обіграла росіянку Світлану Корміліцину 15:8, а у фіналі поступилася американці Маріелл Загуніс 7:15.

У командних змаганнях дівчата виграли бронзу.

Інші наші спортсменки Олена Хомрова та Ольга Жовнір завершили боротьбу в 1/8 фіналу. З рахунком 5:15 Олена поступилася майбутній чемпіонці турніру Маріелл Загуніс, а Оля програла Ксю Тан 8:15. Галина Пундік, Ніна Козлова та Ірина Кравчук завершили свою боротьбу в 1/32 фіналу.

У командних змаганнях, які відбулися наступного дня після особистих змагань, дівчата виграли бронзу. Команда в незмінному "Олімпійському" складі (Ольга Харлан, Олена Хомрова, Галина Пундік і Ольга Жовнір) поступившись у півфіналі команді Китаю 42:45, виграли бронзу в напруженій зустрічі з Росією (45:44).

"Багнет", ukrsport.ru

Зараз ви читаєте новину «Фехтування. Орлеан. У Харлан срібло, а у збірної України - бронза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути