Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2018 13:49

Фанати "Динамо" проведуть незвичний флешмоб проти ФФУ та Павелка

Фанати "Динамо" проведуть незвичний флешмоб проти ФФУ та Павелка
Ультрас "Динамо" готують акцію проти ФФУ та Павелка. Фото: ТСН

Ультрас київського "Динамо" планують провести флешмоб під час поєдинку з "Шахтарем". За задумом фанатів, всі вболівальники повинні принести на матч рулон туалетного паперу. Очевидно потім, його потрібно буде якимось чином використати.

Протестують фани "киян" проти президента ФФУ Андрія Павелка та постійних порушень регламенту з боку організації.

Текст заяви на сторінці ультрас "Динамо" в Facebook.

"Січень 2015 - Андрія Павелко призначено тимчасово виконуючим обов'язки президента ФФУ з порушенням статуту - у відсутності президента його повноваження передаються першому віце-президенту (Анатолій Попов) або віце-президенту з найбільшим стажем (Віталій Данилов).

березень 2016 - кардинально оновлюється склад КДК ФФУ, до нього увійшли переважно адвокати, які раніше не працювали у футбольній сфері. Втім, згідно регламенту, старий склад КДК мав працювати 4 роки без змін.

листопад 2016 - Іллічівець та Гірник-Спорт беруть участь в договірному матчі. Замість покарання маріупольського клубу ФФУ просто "губить" цю справу, вже влітку 2017 маріупольці виходять до Прем'єр-ліги.

листопад 2016 - ФК Полтава отримує технічну поразку в кубковому матчі проти Шахтаря через неготовність поля. Рішення про відміну матчу виноситься по фотографіям, надісланим в ФФУ через Інтернет.

червень 2017 - ФК Верес потрапляє до Прем'єр-ліги. Рівненський клуб не вийшов до ПЛ по спортивному принципу і опинився у найвищому дивізіоні всупереч регламенту. За два роки до цього Верес не мав права заявлятись до Другої ліги, адже не відіграв хоча б сезон в аматорах. Так само не мав права заявлятись до Другої ліги СК Дніпро-1, а Сталь не мала права отримувати атестат Прем'єр-ліги.

липень 2017 - після матчу за Суперкубок за поведінку фанатів Динамо та Шахтар отримують грошові штрафи. Федерація рекомендує київському клубу подати апеляцію для зменшення покарання, після чого окрім грошового штрафу Динамо отримує ще й матч при порожніх трибунах. Апеляція ніколи не передбачає збільшення покарання...

грудень 2017 - тренер Шахтаря разом з помічниками напав на арбітра під час матчу Зоря - Шахтар. І отримав за це всього один матч дискваліфікації. В тому ж матчі гравець гірників Ярослав Ракицький штовхнув арбітра, за що по регламенту передбачено шість місяців дискваліфікації. Гравець Шахтаря отримав всього три гри.

лютий 2018 - гравець Шахтаря Даріо Срна отримує 17 місяців дискваліфікації за вживання допінгу. В цей термін чомусь враховано 6 місяців (березень - серпень 2017), коли Срна продовжував грати.

травень 2018 - гравець Шахтаря Бернард показує непристойний жест в сторону вболівальників Динамо після фіналу Кубка України. Комітет етики і чесної гри вирішив "пробачити" бразильця

травень 2018 - Веллінгтон Нем б'є Віктора Циганкова на останній хвилині зустрічі Шахтаря проти Динамо. Комітет арбітрів ФФУ звинувачує гравця Динамо в симуляції

липень 2018 - стадіон в Чернігові допущено до мачтів УПЛ, хоча він не відповідає багатьом нормам регламенту. Приймав стадіон голова Федерації футболу Чернігова

липень 2018 - за удар суперника в обличчя в матчі за Суперкубок гравець Шахтаря Ісмаілі отримує два матчі дискваліфікації, хоча по регламенту передбачено мінімум три. ФФУ аргументує пом'якшення вироку необхідністю Шахтарю грати в третьому турі чемпіонату проти Динамо в оптимальному складі.

Це далеко не повний список фактів, через які регламент футбольних змагань в Україні став не дорожчим за туалетний папір. ФФУ вимагає від усіх виконання певних правил, але сама порушує їх регулярно. Вислови свою незгоду з поточним станом справ за допомогою флеш-мобу - приходь з рулоном туалетного паперу на матч Динамо - Шахтар. Нагадай ФФУ про регламент!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український тренер розповів, чи втратив матч "Динамо" - "Шахтар" топ-статус

Останньою каплею очевидно стало чергове порушення регламенту. Цього разу в підграванні одному клубу звнувачується контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Динамо" проведуть незвичний флешмоб проти ФФУ та Павелка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути