субота, 15 серпня 2009 11:05

Євробаскет. Українці обіграли збірну Угорщини

Євробаскет. Українці обіграли збірну Угорщини

Вчора, 14 серпня, в четвертому турі групового етапу кваліфікаційного раунду Евробаскет-2009 чоловіча збірна України з баскетболу обіграла команду Угорщини.

Перша чверть матчу пройшла в рівній боротьбі й завершилася з мінімальною перевагою угорців 13:14. У другій частині збірна Угорщини змогла піти в дванадцатиочковий відрив, але українці зуміли переламати хід гри і вийти вперед, поступово нарощуючи свою перевагу. В результаті зустріч завершилась перемогою українців 77:69.

Найкращим у складі збірної України був форвард Міннесота "Тімбервулвс" Олексій Печеров, який заробив 28 очок і зробив 17 підборів.

На груповому етапі кваліфікаційного раунду Евробаскет-2009 українці мають ще зіграти на виїзді з естонцями і вдома з чехами.

Після чотирьох зустрічей в активі збірної України дві перемоги і дві поразки. Вона зберігає шанси зайняти одне з перших двох місць в групі, яке дає право залишитися в Дивізіоні А Чемпіонату Європи.

Турнір за виживання

Група З

Україна - Угорщина - 77:69

Україна: Печеров (28 + 17 підборів), Лукашов (13 + 5 підборів), Гладирь (3 + 7 підборів), Кольченко, Салтовець (3 + 6 підборів).

Угорщина: Лорант (17 + 8 підборів), Фодор (13 + 5 передач), Немет (22), Каман (4 + 7 підборів), З. Хорват (2).

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Євробаскет. Українці обіграли збірну Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути