неділя, 25 грудня 2011 14:17

"Євро-2012 в Польщі та Україні обіцяє бути унікальним" - Платіні

"Євро-2012 в Польщі та Україні обіцяє бути унікальним" - Платіні

Президент УЄФА Мішель Платіні підбив підсумки 2011 року в європейському футболі і заявив, що наступний рік може стати особливим.

"2011-й рік став одним із найбільш багатих на події за той час, що я перебуваю на чолі УЄФА. Сталося так багато різних подій, що навіть складно просто згадати всі моменти від найменших до найбільших змагань. Однак якщо мене попросять вибрати найважливішу, найголовнішу подію 2011 року, то я точно назву фінал Ліги чемпіонів на "Вемблі". Він нагадує нам, навіщо ми потрібні - для служби футболу. Футбол дозволяє збуватися будь-яким мріям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Євро? На фіг воно нам потрібно було?!" - "регіонал"

2012-й рік обіцяє бути особливим для європейського футболу. Нас чекає Євро-2012 в Польщі та Україні, яке обіцяє бути унікальним. Але я також сподіваюся, що 2012-й стане роком, в якому клубний футбол вступить у нову еру завдяки правилам фінансового fair play, які отримали загальну підтримку.

Спасибі всім - гравцям, арбітрам, тренерам, клубам і вболівальникам - справжнім акторам футболу, які зберігають його магію. Бажаю вам щасливого Нового року", - наводить слова Платіні офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Євро-2012 в Польщі та Україні обіцяє бути унікальним" - Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути