Ексклюзиви
неділя, 30 квітня 2017 01:37

Мабуть, пора йти: Ентоні Джошуа нокаутував Володимира Кличка

Мабуть, пора йти: Ентоні Джошуа нокаутував Володимира Кличка
Джошуа нокаутував Володимира в 11-му раунді. Фото: afp.com

В Лондоні на 90-тисячному стадіоні "Вемблі" британець Ентоні Джошуа переміг Володимира Кличка технічним нокаутом в 11 раунді. Він захистив свій титул IBF, а також завоював вакантний титул суперчемпіона за версією WBA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надіюсь, що буде реванш" - Шварценеггер про бій Кличка

Перші чотири раунди ініціативою володів Кличко. Він був легким на ногах, багато маневрував, зміщувався, контролював бій своєю передньою рукою. На початку другого і на початку четвертого раундів пристрілявся правими прямими у голову. Джошуа намагався діяти у відповідь.

Загострення відбулось у п'ятому раунді. Спершу Джошуа провів декілька влучних атак і відправив Кличка в нокдаун. Але на ці атаки потратив так багато сил, що ледь тримався на ногах. А Кличко сам почав попадати. На жаль, Володимир і сам був виснаженим, тому добити суперника не зміг. В шостому раунді українець відправив британця у нокдаун гострим правим прямим у голову. Добити знову не зміг.

З сьомого до десятого раунду Кличко контролював хід і темп бою. Обоє суперників мали певні успіхи. За цей час Джошуа встиг відновитись і повністю повернувся в бій.

Розв'язка настала в 11 раунді. Зі старту Кличко почав пропускати потужні удари. Двічі побував у нокдаунах. Щоразу піднімався і продовжував бій. Але після одностороннього побиття в куті рингу рефері зупинив бій, поберігши здоров'я легендарному чемпіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що ви найперше подумали після бою Кличко-Джошуа?

Молодість перемогла старість. Кличко виглядав дуже гідно. Боровся до кінця. Не здався після трьох нокдаунів, продовжуючи опір. І не варто, напевно, далі ризикувати здоров'ям. Проти віку не попреш. Мабуть, пора йти.

Зараз ви читаєте новину «Мабуть, пора йти: Ентоні Джошуа нокаутував Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути