пʼятниця, 05 вересня 2008 12:39

Енді Роддік вибачився за свої слова перед Новаком Джоковічем

Американський тенісист Енді Роддік вибачився перед третьою ракеткою світу Новаком Джоковічем за свої жарти над травмами сербського спортсмена. Після поразки від Джоковіча в чвертьфіналі Відкритого чемпіонату США Роддік заявив, що не хотів образити свого суперника, і серб прийняв вибачення, повідомляє Reuters.

Перед матчем з американським тенісистом Джоковіч скаржився на травми стегна та голеностопу, болі у шлунку та інші труднощі зі здоров"ям. Роддік, коментуючи слова серба, сказав, що у Джоковіча "близько 16 травм", і припустив, що в майбутньому від Новака варто чекати скарг на пташиний грип, атипову пневмонію та простуду.

Відразу після перемоги над Роддіком Джоковіч, даючи інтерв"ю на корті, зізнався, що його зачепили слова Роддіка, та підкреслив, що йому дуже приємно перемогти американця в Нью-Йорку на його улюбленому турнірі. Глядачі відповіли на заяви серба несхвальним гулом. Джоковіч відзначив, що через жарти Роддіка вболівальники вважають його симулянтом.

На післяматчевій прес-конференції Роддік назвав свої заяви про травми Джоковіча звичайним жартом і погодився, що повинен був краще обдумати свої слова. "Послухайте, я постійно жартую. Не думаю, що людина при повному розумі сприйматиме мої слова серйозно", - додав американець.

Пізніше Джоковіч і Роддік поговорили один з одним у приватно, і після цієї бесіди серб відзначив, що його реакція на слова американця була надмірною. "Він пожартував, і трапилося непорозуміння, я його не звинувачую", - сказав Джоковіч.

У півфіналі USOpen Джоковіч зустрінеться з швейцарцем Роже Федерером, а другу путівку у фінал розіграють іспанець Рафаель Надаль та британець Енді Мюррей. У півфіналах жіночого одиночного розряду росіянка Олена Дементьєва зіграє з сербкою Єленою Янковіч, а ще одна представниця Росії Дінара Сафіна - з американкою Сереною Уїльямс.

"Lenta.ru"

Зараз ви читаєте новину «Енді Роддік вибачився за свої слова перед Новаком Джоковічем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути