вівторок, 03 січня 2012 10:27

Екс-захисник "Ліверпуля" помер від раку

Екс-захисник "Ліверпуля" помер від раку

Колишній захисник "Ліверпуля" і "Евертона" Гері Аблетт помер від раку у віці 46 років.

Влітку 2010 року Аблетту був поставлений тяжкий діагноз - рак неходжінських лімфом. Колишній футболіст пішов з життя 31 грудня. "Гері, який користувався пошаною у всіх гравців і тренерів, нам буде сильно не вистачати. Ми всіма думками з дружиною Гері Жаклін і його дітьми, яким висловлюємо наші співчуття", - йдеться в заяві Асоціації тренерів прем'єр-ліги.

Уродженець "Ліверпуля" приєднався до однойменної команді в 1982 році. У її складі Аблетт виграв чемпіонат країни в 1988-му, а наступного року завоював Кубок Англії. У 1992-му він перейшов у "Евертон", з яким виграв національний кубок в 1995 році. Таким чином Аблетт став першим і поки єдиним футболістом, який переміг в цьому турнірі з обома головними клубами Ліверпуля.

Крім того, Аблетт виступав за "Бірмінгем" і "Блекпул", після чого входив в тренерський штаб "Евертона", "Ліверпуля" і "Іпсвіча". Він також стояв біля керма "Стокпорт Каунті".

Зараз ви читаєте новину «Екс-захисник "Ліверпуля" помер від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути