Ексклюзиви
понеділок, 11 березня 2019 21:25

Експерт розповів про причини поверення Зідана в "Реал"

Експерт розповів про причини  поверення Зідана в "Реал"
Олег Федорчук

Зінедін Зідан офіційно повернувся в "Реал". Контракт французького тренера із мадридським клубом буде діяти до літа 2022 року. Зідан очолював "Реал" останні три сезони. Виграв із клубом три останні Ліги чемпіонів. Цього літа неочікувано залишив Сантьяго Бернабеу.

"Повернення Зідана до "Реала" було взаємовигідним – каже футбольний тренер Олег Федорчук. - Клуб зараз знаходиться в кризі. Спеціаліста високого рівня, який би повернув "королівському клубу" попередню славу – немає. Зідан так і не отримав запрошення від інших команд. Ходили зо розмови про " Челсі", " МЮ", " Ювентус", але в цих клубах поки питання тренера не стоїть гостро. В такому випадку важливо, щоб тренерська пауза не затягнулася".

Новий сезон із "Реалом" починав Лопатегі. Але під його керівництвом "королівський клуб" не мав успіху. Після невдачі в матчі проти "Барселони" Лопатегі було звільнено, а на його місце призначено тренера молодіжної команди Соларі. Аргентинець теж не зміг покращити результати команди.

"Складається багато в чому парадоксальна ситуація. Зідану потрібно буде виправляти власні помилки за попередні два роки. Насамперед, в кадрових питаннях. Тепер Зідан буде мати більше часу на побудову нової команди. Його попередні вимоги будуть виконанні. Варто очікувати активності на трансферному ринку команди. У фінансовому плані французький тренер теж повинне залишитися в плюсі –каже Федорчук".

Вимоги Зідана будуть виконанні

Розмови про можливих кандидатів на посаду головного тренера "Реала" ходили вже давно. Називалися різні прізвища. Найбільше реальними були італійці Аллегрі та Конте, а також іспанець Почеттіно.


"Вагомим аргументом для Флорентино Переса при поверненні Зідана був також фінансовий фактор. Знайти зараз якісного тренера дешево – неможливо. В разі чого потрібно платити компенсацію попередньому клубу. Тут можуть бути величезні суми. А за Зідана платити нічого не треба. Він був без роботи- підсумовує Федорчук".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крах "Реала" був передбачуваний". Експерт розповів про причини фіаско Королівського клубу

В наступному матчі "Реал" вдома прийме " Сельту" в рамках чемпіонату Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про причини поверення Зідана в "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути