четвер, 12 липня 2018 15:16

Експерт розповів, що очікує Ярмоленка у "Вест Хемі"

Експерт розповів, що очікує Ярмоленка у "Вест Хемі"
Ярмоленко уклав контракт з "Вест Хемом" на 4 роки. Фото: whufc.com

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко перейшов з дортмундської "Боруссії" у "Вест Хем", підписавши з новим клубом 4-річний контракт.

Gazeta.ua поцікавилася у експерта з англійського футболу, журналіста Івана Громікова, що чекає колишнього гравця київського "Динамо" у лондонській команді.

"Думаю, після того, як Андрію Ярмоленку через травму не вдалося заграти у "Боруссії", "Вест Хем" для нього - найкращий варіант. Англійська команда нижча рівнем, але бачимо, що змінився тренер, "Вест Хем" очолив відомий фахівець Мануель Пеллегріні, і саме під цього наставника лондонці намагаються підписувати футболістів. Можливо, не найвищого рівня, але тих, хто підходить чилійському фахівцю.

Якщо у Ярмоленка не виникнуть проблеми зі здоров'ям, до нього не буде претензій по самовіддачі, у нього є всі шанси заграти у "Вест Хемі" якраз на позиції правого півзахисника. У лондонському колективі немає особливої конкуренції на цьому місці: Робертс Снодграсс минулий сезон провів в оренді в "Астон Віллі", його перспективи виглядають туманними, Мікаель Антоніо став доволі травматичним гравцем, і другу частину минулого сезону провів не надто добре.

Думаю, саме на екс-футболіста київського "Динамо" робитиметься ставка, аби лондонська команда діяла збалансовано на флангах: ліворуч - Арнаутович, праворуч - Ярмоленко", - зазначив Громіков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину, чому "Боруссія" відмовилася від Ярмоленка

Українець Ярмоленко перебрався до "Боруссії" Д минулого літа з "Динамо" за €25 млн.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, що очікує Ярмоленка у "Вест Хемі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути