середа, 08 березня 2017 11:00

Експерт розповів, чим Ребров відрізняється від Лобановського

Експерт розповів, чим Ребров відрізняється від Лобановського

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився своєю думкою щодо проблеми, яка заважає Сергію Реброву в його нинішній роботі в "Динамо".

"У Сергія Реброва іноді проявляється непотрібна відвертість. Приклад - Мораес пішов з образою на головного тренера, за те, що той публічно, а не в роздягальні розніс його за бійку в матчі з "Шахтарем". Хоча виправдати такі дії футболіста я особисто не можу ніяк. Втім, тренер вже не раз отримував сигнал, що краще зайвий раз нічого не казати, щоб потім твої слова не витлумачили по-іншому.

До Сергія Реброва я ставлюся з великою повагою. В нього є свої помилки, як у молодого тренера. Він їх усвідомлює. В будь-якому випадку, це - головний тренер "Динамо", який пройшов школу Лобановського. А в того не було діалогу з журналістами, він читав лекції. Ребров цього робити не може, оскільки молодий тренер. Але він дуже добре засвоїв, що ні в якому разі не можна виносити на люди робочу кухню. Навіть якщо дуже хочеться. Але бувають і очевидні ситуації. Що потрібно було сказати про Мораеса, який б'є по морді трьох футболістів суперника? Або про Хачеріді, який в тому ж матчі забиває два автоголи?", - каже журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франков розповів, як вирішити проблему Хачеріді

Розширене інтерв'ю з Артемом Франковим читайте на нашому сайті найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чим Ребров відрізняється від Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути