пʼятниця, 24 вересня 2021 09:48

Джошуа розповів, завдяки чому планує перемогти Усика

Джошуа розповів, завдяки чому планує перемогти Усика

Чемпіон світу за версіями WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі 31-річний Ентоні Джошуа поділився очікуванням від поєдинку з українцем Олександром Усиком.

Британець зізнався, що для перемоги йому не обов'язково нокаутувати суперника.

"Ви завжди хочете бути готовим до 12 раундів, але також ви сподіваєтеся зробити бій коротшим, тобто нокаутувати опонента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джошуа буде складніше захищати титули вдома" - Усик

В Усика хороша витривалість. Тому ми працювали не тільки над зниженням ваги, але і проводили багато раундів у спарингах. А також виконували роботу на мішку, щоб підвищити витривалість.

Я впевнений, що зможу перебити Усика. Немає сумнівів у цьому. У мене має бути трохи агресії, а більше навичок і руху корпусом.

Очевидно, що в мене є перевага - це сила, я використовуватиму її. Але також я покажу боксерські навички. Не стану ускладнювати", - сказав Джошуа в коментарі BoxingScene.

Бій Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня на стадіоні "Тоттенгема" в Лондоні. На кону поєдинку стоятимуть чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі, якими володіє британець.

Для Усика поєдинок з Ентоні стане третім після переходу в суперважку вагу. Раніше українець перемагав Чазза Візерспуна і Дерека Чісору.

Зараз ви читаєте новину «Джошуа розповів, завдяки чому планує перемогти Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути