неділя, 20 січня 2013 13:40

Дортмундська "Боруссія" винесла з поля "Вердер"

Дортмундська "Боруссія" винесла з поля "Вердер"
"Боруссія" декласувала "музикантів". Фото: bvb09.kiev.ua

Суперник донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів дортмундська "Боруссія" лякає... У першому матчі після перерви дортмундці не залишили каменя на камені від "Вердера" у Бремені - 5:0!

Після цієї перемоги "жовто-чорні" займають третє місце в турнірній таблиці з 33 очками - на 12 менше, ніж у "Баварії", яка лідірує, але всього на відстані перемоги від другого "Байєра". "Вердер" поки 12-й з 22 очками.

"Боруссія" ще до перерви зробила гарний заділ для перемоги. На дев'ятій хвилині Марко Ройс чудово виконав штрафний удар, а через десять хвилин відзначилася ще одна молода "зірка" дортмундців Маріо Гетце. Отримавши пас від Гроскройнца, Гетце пробив з "дуги" штрафний і після невеликого рикошету від чеха Гебра Селассіє м'яч влетів від поперечини у ворота бременців. До кінця першого тайму гості мали ще два-три реальних шанси забити третій м'яч, але збільшили рахунок вже після перерви.

На початку тайму після кутового у виконанні Ройса відзначився центральний захисник Феліпе Сантана головою, а в кінці матчу поляки довели рахунок до непристойного. Лукаш Піщек виступив асистентом для своїх співвітчизників Роберта Левандовскі та Якуба Блащиковські.

Варто також відзначити офіційне повернення півзахисника Нурі Шахіна, якого Юрген Клопп випустив на останні шість хвилин матчу.

А бременці навіть не сподобилися на гол престижу. Дортмундці легко здобули першу перемогу в 2013, продемонструвавши вражаючу форму.

2012-13. Чемпіонат Німеччини. 2-й коло. 18-й тур.

"Вердер" - "Боруссія Д" 0:5 (0:2)

Голи: Ройс, 9 (0:1); Гетце, 19 (0:2); Феліпе Сантана, 48 (0:3); Левандовскі Р., 81 (0:4); Блащиковські, 85 (0:5)

Зараз ви читаєте новину «Дортмундська "Боруссія" винесла з поля "Вердер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути