неділя, 07 лютого 2021 21:36

Донецький футболіст плачеться у Росії, що не викликають до збірної України

Донецький футболіст плачеться у Росії, що не викликають до збірної України
Ордець заробляє в Росії мільйон доларів у рік. Фото "Динамо" Москва

Колишній футболіст донецького "Шахтаря", а нині гравець московського "Динамо" Іван Ордець дав провокаційне інтерв'ю сайту "Чемпіонат". У ньому він називає патріотів "диванними експертами" і переконує, що футболісти обох країн "продовжують спілкуватися".

"Відчував тиск, коли 9-10 матчів після переходу взагалі не грав, – каже Ордець. – Ось тоді люди писали в інтернеті різну гидоту. Не буду переказувати зміст, але неприємно було читати. Я продовжував старанно працювати, чекав свого шансу, і новий тренер мені його дав. Як тільки почав грати, потік негативу схлинув.

Перші чотири місяці різкі коментарі засмучували - тепер пройшло. Збірна України? Не буду приховувати, я дуже сумую за збірною. Мені не треба нічого пояснювати, я все прекрасно розумію. Зі свого боку можу тільки грати, показувати якісний футбол. А як зверху вирішать, так і буде. Диванні експерти розповідають, як кому треба жити. При цьому футболісти двох країн між собою прекрасно спілкуються, просто цього ніхто не знає", - сказав Ордець.

Ордеця перестали викликати в збірну України після переїзду до Росії. Головний тренер збірної Андрій Шевченко намагався відрадити тоді ще захисника "Шахтаря" від переходу, але Іван на дзвінки наставника не відповідав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після заробітків у Росії футболіст проситься до збірної України

У нинішньому чемпіонаті Росії Ордець зіграв 18 матчів, в яких забив один гол.

Зараз ви читаєте новину «Донецький футболіст плачеться у Росії, що не викликають до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути