четвер, 06 жовтня 2011 09:29

"Донецьк" зазнав другої поспіль поразки на старті сезону

"Донецьк" зазнав другої поспіль поразки на старті сезону

У середу, 5 жовтня, БК "Донецьк" приймав МБК "Миколаїв".

Квартет легіонерів на чолі з Родні Гріном, який провів черговий яскравий поєдинок, відзначившись 26 очками, приніс перемогу "Миколаєву" в матчі проти БК "Донецьк" із рахунком 94-90. "Тигри", таким чином, зазнали другої поспіль поразки на старті сезону.

Після приголомшливого для "Миколаєва" старту, а в першій чверті команда Валентина Берестнєва пропустила 34 очка, здавалося, що "Донецьк" без особливих зусиль дотисне суперника. Однак наприкінці першої половини "корабели", завдяки серії триочкових кидків, здійснили приголомшливий камбек і скоротили відставання до шести очок, а на старті третьої десятихвилинки зрівняли рахунок. Заключна чверть минула в напруженій боротьбі, переможцем з якої вийшов муніципальний клуб.

Крім Родні Гріна, ще одним героєм матчу у складі "Миколаєва" став Джером Колмен, котрий реалізував 6/11 триочкових кидків, а загалом відзначився 22 очками. Вінсент Хантер записав на свій рахунок дабл-дабл: 14 очок + 11 підбирань. Діонте Вон приніс своїй команді 13 очок, а також став найкращим асистентом матчу, віддавши 6 передач.

Рамел Каррі, хоч і не допоміг "Донецьку" перемогти, реабілітувався за попередній поєдинок, відзначившись 20 очками, 7 підбираннями та 5 передачами. 19 очок і 4 підбирання на свій рахунок записав Майкл Лі, 15 очок і 7 підбирань – Іван Раденовіч.

Відзначимо, днем раніше БК "Київ" вирвав перемогу у видовищному матчі.

Нагадаємо, що у попередньому поєдинку української Суперліги "Донецьк" вдома програв "Говерлі".

Зараз ви читаєте новину «"Донецьк" зазнав другої поспіль поразки на старті сезону ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути