Ексклюзиви
неділя, 30 грудня 2012 10:09

"Донбас" програв у заключному матчі року

"Донбас" програв у заключному матчі року
ХК "Донбас" поступився на виїзді "Северсталі" ФОТО: hcdonbass.com

У заключному матчі 2012-го року підопічні Юліуса Шуплера поступилися в Череповці місцевій "Северсталі" (3:4).

Подій першої третини матчу вистачило б на весь поєдинок. Невдачі, які зазнали "Донбас" і "Северсталь" в попередніх зустрічах, підганяли суперників до активних дій в очному поєдинку. На гол Казіонова, відповіли Варламов і Кашпар, але піти лідерами на перерву підопічним Юліуса Шуплера не вдалося. Невдалий відрізок перед кінцем першої двадцятихвилинки, протягом якого відзначилися Дедунов і Шипачьов, знову змінив розклад сил.

Не використавши жодної з п'яти чисельних переваг, донеччани завершили другий період із ще більшим відставанням після шайби Медведєва. З четвертим пропущеним голом майданчик залишив воротар ХК "Донбас" Ян Лацо, поступившись місцем у "рамці" своєму колезі - Степану Горячевських.

Впевнена гра білоруського стража воріт "Донбасу" додала підопічним Юліуса Шуплера сил і нових емоцій і в середині завершальної двадцятихвилинки донеччани змогли реалізувати "зайвого". Причому для цього їм знадобилося всього три секунди після вилучення Богдана Киселевича: Туомас Кііскінен виграв вкидання, а Петер Подхрадскі не став довго чекати і влучно кинув по воротах, скоротивши розрив у рахунку. Ситуація на майданчику дозволяла хокеїстам "Донбасу" зрівняти рахунок, проте удача в мікро-дуелі була на боці голкіпера господарів Василя Кошечкіна і всієї "Северсталі".

Чемпіонат КХЛ

"Северсталь" (Череповець) - "Донбас" (Донецьк) - 4:3 (3:2, 1:0, 0:1)

Шайби: Казіонов (Шипачьов), 3:03-біл. (1:0). Варламов (Кочетков, Доніка), 4:46 (1:1). Кашпар (Понікаровський), 6:03 (1:2). Дедунов (Федосєєв), 09:00 (2:2). Шипачьов (Кетов), 15:27 (3:2). Медведєв (Бергфорс), 31:13 (4:2). Подхрадскі (Кііскінен), 50:54-біл. (4:3).

"Донбас": Лацо. Бартуліс-Коларж, Понікаровський-Федотенка-Кашпар, Вілсон-Подхрадскі, Дадонов-Недорост-Кііскінен, Перетягін-Терещенко, Кочетков-Доніка-Варламов, Тарасов-Сільницький, Петтерссон-Віртанен-Нікіфоров.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" програв у заключному матчі року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути