неділя, 14 жовтня 2012 13:33

Долгополов отримав перший номер посіву на Кубку Кремля

Долгополов отримав перший номер посіву на Кубку Кремля
Долгополов начнет со второго раунда ФОТО: prosto-sport.com

У Москві проходить тенісний турнір Кубок Кремля. Олександр Долгополов - перший сіяний на цих змаганнях. Киянин вступить у боротьбу з другого раунду.

Ольга Савчук вибула з боротьби у кваліфікації турніру. У стартовому матчі відбору донеччанка поступилася італійці Марії-Єлені Камерін: 2-6 2-6.

Надія Кіченок також не змогла вийти у фінал кваліфікації Кубка Кремля. У матчі другого кола дніпропетровчанка у впертій боротьбі програла чеській тенісистці Крістіні Плішковій (6): 4-6 6-1 2-6.

Олександр Нєдовєсов вийшов у другий раунд відбіркового турніру. У стартовому матчі він обіграв російського тенісиста Михайла Фуфигіна: 7-6 (2) 6-2. Наступним суперником Олександра стане ізраїльтянин Дуді Села (2).

Еліна Світоліна пробилася у другий раунд кваліфікації. У першому матчі відбору харків'янка зустрічалася з Дією Евтімовою з Болгарії. За рахунку 5-0 на користь Світоліної у першій партії її суперниця відмовилася від продовження боротьби.

Наступною суперницею українки стане Яна Чепелова зі Словаччини, посіяна під 4 номером.

Артем Смирнов вибув з боротьби у кваліфікації Кубка Кремля. У матчі першого раунду киянин поступився Дмитру Жирмонту з Білорусі: 3-6 3-6.

Леся Цуренко не змогла подолати стартовий бар'єр кваліфікації. Киянка, посіяна під третім номером, поступилася Весні Долонц з Сербії: 7-5 4-6 4-6. Українка вела 4-2 у вирішальній партії, але не змогла втримати переваги.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов отримав перший номер посіву на Кубку Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути