понеділок, 27 березня 2017 12:24

До старту чемпіонату Ігоря Бєланова залишилося 13 днів

До старту чемпіонату Ігоря Бєланова залишилося 13 днів
Фонд Ігоря Бєланова організовує перший аматорський чемпіонат з міні футболу "Belanov Football League", який стартує 8 квітня

Заявку на участь можна оформити на сайті bfl.igorbelanov.com.

Як раніше повідомляли ЗМІ, фонд Ігоря Бєланова організовує перший аматорський чемпіонат з міні футболу "Belanov Football League". Чемпіонат стартує 8 квітня і буде проходити по формулі в два кола до середини жовтня. Аматорський турнір "Belanov Football League" з призовим фондом 250 тис. грн. організований в 2017 році. Проходитиме в Києві на полях спортивного комплексу "Столиця". Турнір являє собою чемпіонат в два кола. Склад команд - 4+1. Гра - 2 тайми по 20 хвилин з професійним арбітражем. Заявки на участь в турнірі приймаються до кінця березня.

В рамках чемпіонату будуть організовані різні заходи, включаючи запрошення відомих футболістів на турнір, проведення майстер-класів для дітей, можливість на відкритті сфотографуватися з Золотим м'ячем - кращого гравця Європи-1986 року і багато іншого. Більш детальна інформація буде опублікована на сайті чемпіонату трохи пізніше.

Ще є вільні місця для прийняття участі в турнірі. Заявку на участь можна оформити на сайті: bfl.igorbelanov.com. Стань учасником футбольного щастя!

Зараз ви читаєте новину «До старту чемпіонату Ігоря Бєланова залишилося 13 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути