Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2012 12:04

Динамівець Андре має підписати контракт з "Атлетіко Мінейро"

Динамівець Андре має підписати контракт з "Атлетіко Мінейро"
Динамівська ера Андре підійшла до кінця? Фото: lancenet.com.br

Схоже, що епопея з подальшою долею нападника київського "Динамо" Андре підійшла до свого завершення.

Нагадаємо, в минулому сезоні бразильський футболіст на правах оренди виступав у себе на батьківщині за місцевий "Атлетіко Мінейро", але аж до останнього дня не було ясно, чи зможе цей клуб скористатися першочерговим правом викупу трансферних прав на гравця.

Проте вчора президент "Атлетіко Мінейро" Олександр Каліл розмістив на офіційному сайті клубу свою заяву щодо ситуації з Андре, в якому повідомив, що кошти, необхідні для придбання цього нападника, знайдено, і в найближчі дні про перехід нападаючого буде оголошено офіційно.

"Ще три місяці тому я побував в Києві, на переговорах з "Динамо", і тоді не вистачало лише деяких деталей, щоб вирішити ситуацію з трансфером Андре.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Динамівець Андре змінив футбол на фігурне катання

Однак, на мій подив, за два дні до закриття трансферного вікна група компаній DIS/Sonda, яка в рамках відповідної угоди гарантувала інвестиції, спрямовані на придбання для "Атлетіко Мінейро" Андре, відмовилася від виконання цих зобов'язань. Протягом трьох років я працюю президентом клубу, співпрацюю пліч-о-пліч з різними підприємцями, інвесторами, юристами та менеджерами, але ніколи раніше не стикався з такою відсутністю відповідальності і зобов'язань. Так вступити міг лише дилетант.

Але я готовий заспокоїти наших вболівальників: будь ласка, знайте, що за рахунок власних ресурсів ми все ж викупимо трансфер Андре. Перший внесок вже направлений в "Динамо". І ми з нетерпінням чекаємо цього четверга, коли перехід нападаючого має відбутися офіційно", - цитує Каліла офіційний сайт "Атлетіко Мінейро".

Нагадаємо, в "Динамо" Андре перейшов в серпні 2010 року відразу після фіналу Кубка Бразилії, в якому його тодішній клуб "Сантос" обіграв "Віторію".

Зараз ви читаєте новину «Динамівець Андре має підписати контракт з "Атлетіко Мінейро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути