Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2019 22:10

"Динамо" змогло дотиснути "Мальме"

"Динамо" змогло дотиснути "Мальме"
Віталій Буяльський приніс "Динамо" перемогу

Київське "Динамо" перемогло в першому турі Ліги Європи "Мальме" 1:0. Таким чином підопічні Олексія Михайличенка перервали безвиграшну серію, яка вже складала 6 матчів.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри на "Олімпійському".

Михайличенко мав проблеми зі складом. Захисник Бурда пропускав гру проти "Мальме" через вилучення в грі проти "Брюгге". Півзахисник Кадірі травмувався перед грою. Тому в центрі поля вийшла пара лівоногих захисників Шабанов – Кадар, а в середині поля зіграла звична по попередньому сезоні трійка Сидорчук, Буяльський, Шепелєв.

Обидві команди припустилися великої кількості браку. "Динамо" та "Мальме" були мотивовані, виконували великий обсяг бігової роботи, але все бажання перекреслювала велика кількість браку у виконанні гравців обох команд. Матч важко було назвати видовищним. Перемогу в матчі мав вирішити один гол.

"Динамо" провело другий тайм краще, ніж перший. Якщо у першій половині гра була відносно рівною, то в другому таймі динамівці повністю заволоділи перевагою. Тільки відсутність талану не дозволило підопічним Михайличенка забити гол раніше.

Повернення Вербича посилило гру "Динамо". Словенець пропустив два попередні матчі через вилучення проти "Олімпіка". Повернення Бенжаміна явно посилило атакувальний потенціал киян. Вербич активно брав ініціативу на себе, загорював біля воріт суперника.

Повернення Вербича посилило гру "Динамо"

Жерсону Родрігесу не вистачає зіграності за партнерами. Форвард "Динамо" активно пропонував себе в лінії атаки, але опинився тільки з м'ячем тільки спиною до воріт. Родрігесу вдаються краще діяти з глибини атаки, підігрувати партнерами(на початку другого тайму вивів Буяльського на воротаря суперника елегантним пасом п'яткою), а не бути вістрям атаки.


Переміг той, хто більше цього хотів. Футболісти "Динамо" хотіли прирвати безвиграшну серію, яка тривала 6 матів. Коли не вистачало фізичних сил, майстерності саме надмірна мотивація, бажання принесло киянами перемогу на останніх хвилинах гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко не стримав сліз після переможного голу "Динамо"


В другому турі 3 жовтня "Динамо" зіграє в гостях проти "Лугано". Швейцарська команда в першому турі поступилася в гостях "Копенгагену" з мінімальним рахунком.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" змогло дотиснути "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути