неділя, 18 березня 2018 22:00

"Динамо" розтрощило "Ворсклу"

"Динамо" розтрощило "Ворсклу"
Ахмед Алібеков дебютував в основному складі "Динамо"

Київське "Динамо" перемогло на своєму полі полтавську "Ворсклу" в 24 турі чемпіонату України - 4:0. Відзначилися Бесєдін, Бурда, Циганков і Хльобас.
Робимо висновки після гри.

Інформація про відсторонення Хачеріді й підписання попереднього контракту із "Шахтарем" Мораєсом підтвердилася. Обох не було навіть у заявці на гру. Якщо не станеться нічого надзвичайного, то навряд чи ми коли-небудь побачимо цю парочку у футболках "Динамо". Принаймні на грі киян їхня відсутність ніяк не відбилася.

Очевидно, що майбутнє "Динамо", якщо його продовжуватиме тренувати Олександр Хацкевич, будуватиметься навколо двох гравців – Віктора Циганкова й Беньяміна Вербича. За якістю гри саме вони зараз претендують на роль лідерів. Можливо, до них приєднається ще хтось талановитий із дубля столичного клубу.

Інформація про відсторонення Хачеріді й підписання попереднього контракту із "Шахтарем" Мораєсом підтвердилася. Обох не було навіть у заявці на гру


Може зачепитися за місце в основі й Ахмед Алібеков. Принаймні вчорашній дублер ні в чому не поступається своєму партнеру Шепелєву. На поле виходитиме той, хто корисніше гратиме в атаку. Приклад Циганкова, який уже є чи не найціннішим гравцем столичного клубу є гарним прикладом для хлопців із дубля.Дмитро Хльобас отримав 14 хвилин часу й показав, що він виглядає аж ніяк не гірше від дорогих легіонерів Мбокані й Мораєса. А за ефективністю – значно кориснішим. Цілком імовірно, що до кінця сезону Хльобас сперечатиметься за місце в основі із Артемом Бесєдіним.

"Ворскла" станом на сьогодні аж ніяк не заслуговує місця в єврокубках. Програвати нинішньому "Динамо" - 0:4 – це вже занадто. Нині в Україні, як і раніше, лише три клуби можуть розраховувати на основний раунд єврокубків прийдешньої осені – "Шахтар", "Динамо", "Зоря". Полтавці серйозно поступаються за якістю гри навіть найслабшій із лідируючої трійки – "Зорі".


"Динамо"
Бойко, Пиварич, Шабанов, Бурда, Кенджьора, Шапаренко (Буяльський,88), Ротань, Вербич, Гармаш (Алібеков, 72), Циганков, Бесєдін (Хльобас, 79).

"Ворскла"
Шуст, Сапай, Георгадзе, Даллку, Пердута, Васик, Чеснаков, Кадимян, Кулач (Одарюк, 76), Кобахідзе (Кобахідзе, 60), Сергійчук (Коломоєць, 69).

Голи: Бесєдін, 4, Бурда, 59, Циганков (з пенальті, 62), Хльобас, 89

Попередження: Ротань

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс помилково розстався з Ребровим і довірився Хацкевичу

Чемпіонат України бере двотижневу паузу на матчі збірної. Ігри першості поновляться 31 березня

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розтрощило "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути