Ексклюзиви
субота, 04 квітня 2020 16:16

"Динамо" потрібно міняти весь підхід і менеджмент" – Несмачний

"Динамо" потрібно міняти весь підхід і менеджмент" – Несмачний
Несмачний устиг пограти під керівництвом Лобановського

Екс-захисник "Динамо" Андрій Несмачний розповів про нинішній стан своєї колишньої команди.

"Олексію Михайличенку дуже складно: була пауза, потрібно було взяти, що є, і працювати з тими, хто є. І тому сьогодні "Динамо" трохи буксує. Прикро: раніше це був бренд, а сьогодні "Шахтар" на голову вищий: і по організації, і щодо футболістів ". Про це повідомляє "Терикон".

Скільки гравців продав "Шахтар" за останній час в хороші клуби? 3-4 футболісти йдуть, на їх місце приходять інші, але структура гри не змінюється. І не сказати, що у них є спади, попадання в ями, кризи. У "Шахтаря" - баланс і стабільність. Навіть незважаючи на те, що ключові гравці йдуть з команди.

Робота в "Динамо"? Я не захотів. Мені тоді дзвонив Михайличенко і говорив: "Давай, Андрій, в нашу структуру. Можеш піти або в селекцію, або в U-19". Я сказав, що подумаю.

У "Динамо" потрібно міняти весь підхід і менеджмент. У кожному відділі повинні працювати професіонали, потрібно навчатися і підвищувати рівень, щоб механізм працював злагоджено. Честь і повага легендам і людям, які робили славу "Динамо", але бути футболістом і функціонером - різні речі.

Просто сидіти, коли від мене нічого не буде залежати - не люблю я бути на побігеньках. Хочеться щось внести своє, а для цього потрібні знання. Я готовий вчитися і зробити щось корисне для команди, а просто відбувати номер, отримувати зарплату і просиджувати місце в офісі - це не для мене", - сказав Несмачний в інтерв'ю youtube-каналу "Бомбардир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоффенхайм" давав за Циганкова 15 мільйонів євро

Андрій Несмачний грав за "Динамо" з 1998 по 2011 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" потрібно міняти весь підхід і менеджмент" – Несмачний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути