середа, 19 вересня 2012 13:19

"Динамо" не є кращою командою Ліги чемпіонів" - Анчелотті

"Динамо" не є кращою командою Ліги чемпіонів" - Анчелотті
"Стартувати з перемоги було чудово" - Карло Анчелотті ФОТО: Reuters

Футболісти французького "Парі Сен-Жермен" зуміли завдати великої поразки київському "Динамо" у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів не тому, що суперник був поганий, а тому, що самі діяли дуже добре, так як були готові до цієї гри, вважає головний тренер парижан Карло Анчелотті.

Зустріч, що відбулася у вівторок в Парижі, завершилася з рахунком 4:1 на користь підопічних Анчелотті. На 19-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота гостей, який реалізував нападник Златан Ібрагімович. Захисник Тьягу Сілва зміцнив перевагу "ПСЖ" на 29-й хвилині, а ще через три хвилини його партнер по амплуа Алекс довів рахунок до розгромного. Португальський легіонер "Динамо" Мігель Велозу на 87-й хвилині зумів розпечатати ворота господарів, але вже в компенсований час другого тайму Хав'єр Пасторе повернув парижанам перевагу у три м'ячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зганьбилося у матчі з ПСЖ

"Стартові матчі ніколи не бувають простими, але ми були добре готові до нього і дійсно сконцентровані на своїй тактиці. Перший тайм вийшов особливо хорошим з точки зору темпу і якості гри. Наші нападники діяли здорово і високо пресингували захисників суперника на їхній половині поля.

"Динамо" не є кращою командою турніру, але ми виграли не тому, що вони були погані, а тому, що самі діяли дуже добре. Попереду нас чекає матч з "Порту" - командою більш високого калібру. Але стартувати з перемоги було здорово", - наводить офіційний сайт УЄФА слова Анчелотті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давайте не будемо звинувачувати когось одного" ??- Сьомін

Матч другого туру Ліги чемпіонів між "Парі Сен-Жермен" і "Порту" відбудеться 3 жовтня в Португалії. У той же день київське "Динамо" прийме на своєму полі одноклубників із Загреба.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не є кращою командою Ліги чемпіонів" - Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути