Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 06:13

"Динамо" Київ - не ліва команда"- Нінкович

"Динамо" Київ - не ліва команда"- Нінкович

Майже безперервний тиск уболівальників "Бешикташа" відчувався, але це не вплинуло на гру "Динамо", впевнений півзахисник киян Мілош Нінкович. Незважаючи на гіркоту поразки, півзахисник біло-синіх виявився одним з небагатьох, хто знайшов мужність поспілкуватися з представниками ЗМІ.

"Ми грали тут вже вдруге і знали, що буде дуже важко, не так, як минулого разу. Тиск трибун, активність турецьких гравців. Але ми до цього були готові",- каже він.

У "Динамо" спостерігаються проблеми з реалізацією, команда не забиває вже кілька матчів.

"На жаль, ми не забиваємо з таких ситуацій, де легше забити, ніж не забити. Думаю, що це невезіння просто", - вважає Нінкович.

На його думку, уболівальники "Бешикташа" нічим не здивували.

"Тут дуже хороші вболівальники. Але коли ми в лютому забили, стало тихо, вони взагалі перестали співати. Так, вони хороші, коли рахунок 0:0 або на їх користь, але, думаю, що вони не вплинули на нашу гру. У нас досвідчені гравці, які зіграли багато таких матчів, бачили трибуни і краще, їх важко вже здивувати", - вважає динамівець.

"Динамо" активізувалося лише після пропущеного голу.

"Якби весь час грали так, як після пропущеного голу, то, думаю, що не програли б. Всі знали, що нас влаштовувала нічия, мабуть, це десь вплинуло на дії команди", - зазначив Нінкович.

У найближчу неділю в рамках чемпіонату України на "Динамо" чекає гра з "Металістом". У грі не зможуть взяти участь ряд провідних гравців.

"Буде дуже складно, але бувало й гірше. Потрібно зібратися, проявити характер і зіграти добре. Чи здатна на це команда? Звичайно. Це "Динамо" Київ, а не яка-небудь ліва команда", - упевнений Нінкович.

Нагадаємо, в матчі туру групового раунду Ліги Європи київське "Динамо" на виїзді програло стамбульському "Бешикташу" з рахунком 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Київ - не ліва команда"- Нінкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути