середа, 14 лютого 2018 23:14

"Динамо" готується до афінського матчу, грецькі журналісти - до київських морозів
11

Прес-конференція Олександра Хацкевича напередодні матчу в Афінах викликала чималий ажіотаж
Фото: Євген Савчук
Захисник "Динамо" Микола Морозюк і головний тренер команди Олександр Хацкевич
(зліва направо) Микола Морозюк, Олександр Хацкевич і прес-аташе "Динамо" Олексій Семененко
Трибуни стадіону в очікуванні битви і глядачів
Логотип АЕКа

"АЕК зараз в дуже хорошій формі, є все, щоб засмутити фаворитів. Команда на ходу, потрібно ловити момент, - каже Теодор, журналіст одного з провідних спортивних каналів Греції. Спілкуємося на стадіоні "Спірос Луїс" в Афінах, під час відкритого тренування "Динамо", за день до першого матчу команд в 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 15 лютого.

"Головний козир АЕКа - це думаючі гравці. Юханссон, Хрістодулопулос, Араухо. Звичайно ж, Чигринський, він зараз молодець", - піднімає вгору великий палець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чим менше у Самбрано буде в "Динамо" друзів, тим краще для всіх"

Для "Динамо" майбутня зустріч буде першою офіційною в сезоні. Команда днями завершила другий навчально-тренувальний збір в Іспанії.

"Ми багато ігор грали на зборах, з'явилися нові хлопці. Намагалися за рахунок кількості ігор компенсувати недолік практики в міжсезоння, - каже на передматчевій прес-конференції головний тренер киян Олександр Хацкевич. - Протягом сезону були матчі, коли грали нерівно - або перший тайм не виходив, або другій. Нам треба додавати, щоб увесь матч грався рівно".

"АЕК - найбільш організована команда з тих, з ким доводилося мати справу. Там на дуже високому рівні командна взаємодія гравців. На цьому ми акцентували увагу хлопців. Виходячи з цього, вони повинні протиставити супернику свою гру. За складом є ще невизначеність по декількох позиціях. Завтра вже приймемо рішення. Але великих дилем немає", - підкреслив наставник біло-синіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що може виграти і чим загрожує "Динамо" повернення Дениса Бойка

Захисник Микола Морозюк упевнений, що команда на зборах провела достатньо ігор з новачками. "Жодних проблем у нас немає і, думаю, завтра їх бути не повинно".

Теодор запитує, яка зараз погода в Україні. Кажу, вранці було мінус 10. "Нічого собі? Мені ж туди їхати на матч-відповідь. Доведеться закутуватись грунтовно", - з посмішкою зітхає він. Середня температура повітря для Афін в цей період – плюс 10.

Матч АЕК - "Динамо" відбудеться 15 лютого в Афінах, на стадіоні "Спірос Луїс". Початок о 22:05. Поєдинок у відповідь пройде через тиждень, 22 лютого, на НСК "Олімпійський". Початок зустрічі о 20:00. Наш сайт планує текстовий онлайн обох матчів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" готується до афінського матчу, грецькі журналісти - до київських морозів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути