Ексклюзиви
субота, 26 вересня 2020 18:09

Дерев'янченко має перепрацювати Чарло в бою за титул WBC

 

В ніч проти неділі, 27 вересня, на арені Mohegan Sun Casino в Анкасвіллі, США, 34-річний українець Сергій Дерев'янченко спробує відібрати титул чемпіона світу за версією WBC у середній вазі в досі непереможного американця Джермалла Чарло, 30 років. Початок трансляції поєдинку на телеканалі "Інтер" о 5:00 год. з повтором о 6:30 год. Gazeta.ua звертає увагу на деякі важливі деталі майбутнього бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерев'янченко спірно програв Головкіну: обоє готові на матч-реванш

"Бог любить трійцю"

Для Дерев'янченка це буде третя в профі-кар'єрі спроба виграти чемпіонський титул. Позаторік він програв розділеним рішенням суддів американцеві Даніелю Джейкобсу бій за вакантний пояс IBF, а торік – одноголосним, проте спірним, рішенням - казахстанцеві Геннадію Головкіну в поєдинку за той же вакантний титул IBF. І от третя спроба проти суперника, який втретє захищатиме повноцінний титул WBC у середній вазі. А раніше він володів титулом IBF у першій середній вазі.

Чарло в пріоритеті

Треба розуміти, що Джермалл Чарло, разом зі своїм молодшим братом-близнюком, чемпіоном світу за версією WBC у першій середній вазі Джермеллом Чарло, нині є головними пріоритетами у компанії Premier Boxing Champions одного із найвпливовіших людей у світі боксу Ела Хеймона. Саме цей американський функціонер проводить сьогоднішнє боксерське шоу, яке транслюватиметься на телеканалі Showtime в платному режимі. А отже, за більш-менш рівного бою судді перемогу Дерев'янченку не віддадуть.

Суттєво поступається в габаритах

Сергій Дерев'янченко значно нижчий за суперника – 175 см проти 183 см. І має суттєво менший розмах рук – 171 см проти 187 см. А отже йому треба буде прориватися на ближню дистанцію щоб донести свої "пушки" до цілі. Від того, наскільки успішно йому це вдаватиметься, великою мірою залежить доля поєдинку.

Ключі до перемоги Дерев'янченка

Чарло не завжди добре вибирає час для атак і розраховує дистанцію, у зв'язку з чим багато промахується. Він часто застосується після своїх атак і немало пропускає. Сергієві добре було б робити ставку на контратаки і повторні атаки – під час них американець буде особливо вразливим. А ще багато бити по корпусу - враховуючи те, що "трималка" у чемпіона на високому рівні і похитнути його ударами в голову буде вкрай важко. Важливо також з перших раундів задати високий темп бою і не дати супернику діяти у неквапливій манері. Треба перепрацювати чемпіона, більше бити, бути активнішим, контролювати бій.

Треба перепрацювати чемпіона, більше бити, бути активнішим, контролювати бій

Прогноз

Цей бій із розряду таких, який може завершитись будь-як і в будь-яку сторону. Багато-хто очікує, що він завершиться перемогою Чарло за очками – але це далеко не факт. Точно можемо сказати, що нас очікує жорстке і конкурентне протистояння, в якому маємо надію, що надзвичайно мотивований Сергій Дерев'янченко в неділю вранці таки приміряє нарешті чемпіонський пояс на своїй талії і стане третім чинним українським чемпіоном світу – поряд з Василем Ломаченко та Артемом Далак'яном.

На професійному ринзі Джермалл Чарло провів удвічі більше боїв, ніж Сергій Дерев'янченко. В американця 30 перемог у 30-ти боях, 22 нокаути. Українець виграв 13 із 15-ти боїв, 10 разів нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Дерев'янченко має перепрацювати Чарло в бою за титул WBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути