Ексклюзиви
середа, 04 січня 2012 14:04

Дакар-2012. Українці завершили третій етап на 32-му місці

Дакар-2012. Українці завершили третій етап на 32-му місці

Українська команда Sixt Ukraine пройшла третій етап ралі Дакар-2012. Стартувавши з 51 місця, до фінішу команда прийшла вже 32.

У загальному заліку за підсумками трьох днів різниця не така велика і в даний момент 343 екіпаж розмістився на 37 позиції, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У лідери етапу категорії автомобілі, вирвався іспанець Нані Рома, обігнавши свого найближчого конкурента поляка Кшиштофа Головчіча на хвилину і дев'ять секунд. За підсумками трьох днів п'ятірка лідерів виглядає так. Перше місце - Кшиштоф Головчіч, друге - Робі Гордон, третє - Де Вілья. Четверте і п'яте місце Нані Рома і Стефан Петрансель відповідно. Різниця між першим і п'ятим місцем у 2 хвилини і 41 секунда.

Завтра команда почне перетинати Анди. Четвертий етап готує учасникам масштабного ралі-марафону унікальні ландшафти Аргентини. Маршрут пройде з Сан-Жуана в Чілесіто. Спецділянка складе 326 км, а ліазон - 388 км.

Зараз ви читаєте новину «Дакар-2012. Українці завершили третій етап на 32-му місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути