Ексклюзиви
понеділок, 22 липня 2019 14:48

Що потрібно знати про суперника "Динамо" в третій кваліфікації Ліги чемпіонів

Сьогодні визначився суперник київського "Динамо" в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Ним став віце – чемпіон Бельгії "Брюгге". Попередньо киянам випав жереб в особі російського " Краснодару", але через позицію УЄФА розводити українські та російські команди жереб було анульовано.

Минулого сезону "Брюгге" став віце –чемпіоном своєї країни. Команда вела боротьбу за титул з "Генком" Руслана Малиновського. Команда українця виявилася спритнішою, випередивши конкурента на 7 очок. Після невдачі був відправлений у відставку тренер "Брюгге", а його місце зайняв тренер "Генка", який випередив "Брюгге" в минулому сезоні в чемпіонській гонці. В цьому нічого немає дивно, бо фінансові можливості у суперника "Динамо" набагато більші, особливо на рівні Бельгії.

"Брюгге" програв чемпіонські перегони команді українця

Особливістю бельгійського футболу є підготовка та продаж гравців. Не став виключенням і "Брюгге". До англійської "Астон Віли" цього літа був проданий бразилець Уеслі за 25 млн євро. В минулому сезоні він був головною зіркою команди. Також у італійську "Болонію" пішов основний захисник Денсвіл.

Звичайно, що є і придбання. Головним новачком команди є нігерійський форвард Окереке. Зы "Славії" підписали захисника Делі. Вони мають замінити лідерів, які пішли влітку.

Крім цього, до "Брюгге" приєднався український захисник Едуард Соболь ыз "Шахтаря". Наступний сезон він проведе в оренді в Бельгії. Парадоксально, що минулого сезону Соболь грав за іншого суперника "Динамо" в єврокубках чеського " Яблунця".

Автор: Соціальні мережі
  Віктор Циганков та Едуар Соболь знову  зустрінуться на клубному рівні
Віктор Циганков та Едуар Соболь знову зустрінуться на клубному рівні

Свого часу з "Динамо" в "Брюгге" переходив форвард Сергій Серебренніков, який зараз займається агентською діяльністю. Два роки тому з "Зорі" до "Брюгге" перейшов нігерієць Денис Бонавентуре, але поки не може себе показати з кращої строни в Бельгії

Провідний вінгер команди Діатта нещодавно дійшов зы збірною Сенегалу до фіналу Кубка Африки. Тому є шанс, що цей гравець отримає відпочинок та пропустить матчі проти "Динамо".

"Брюгге" має кадрові втрати напередодні матчів проти "Динамо"

Як бачимо, що "Брюгге" має власні проблеми. У команді змінився новий тренер. Пішло 2 ключових гравців . Звичайно, що потрібен час на те, щоб зігратися. Тому свої шанси у "Динамо" точно будуть.

Головними зірками команди є фланговий півзахисник Арно Джаджума, атакувальний півзахисник Ганс Ванакен ы форвард Сібе Схейверс. Основна сила команди а атакувальних діях. Це не змінилося навіть після того, як прийшов новий тренер. Багато в чому такий футбол є підходящим для "Динамо". Олександр Хацкевич завжди більше любив грати другим номером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не готове до старту сезону


З всіх трьох суперників "Брюгге" виглядає найбільше складним варіантом на стадії 3 раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Турецький "Істамбул" був би найбільше простим варіантом. Австрійський ЛАСК – середнім. А от віце –чемпіон "Бельгії" виглядає найбільше сильно. Але не варто опускати руки. В "Брюгге" є свої слабкі сторони, які можна використати. У першу чергу, відсутність зіграності через зміну тренера, втрату провідних гравців ы відсутність ігрової форми через те, що чемпіонат ще не розпочався. За стилем гри Олександру Хацкевичу нічого не варто вигадувати. Варто зіграти у свій звичний футбол. Тільки от, щоб лідери команди встигли відновитися від травм та набрати хоч якусь форму.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про суперника "Динамо" в третій кваліфікації Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути