неділя, 28 січня 2018 14:40

Що треба знати про бій Усик - Брієдіс

Що треба знати про бій Усик - Брієдіс
Олександр Усик здобув 14 перемогу в 14 поєдинках

Українець Олександр Усик вийшов у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії у першій важкій вазі. До свого титулу WBO кримчанин додав пояс суперника по об'єднавчому поєдинку латвійця Майріса Брієдіса - WBC.

Gazeta.ua виділяє важливі деталі бою.

1. Бій вийшов мегакрутим. Брієдіс здивував. Його всі вважали великим аутсайдером. Той видав бій життя, несподівано, дуже конкурентним. До поєдинку здавалося, Усику буде легше.

2. Усик довів, що може тримати удар. Брієдіс – ударний, немало потрапляв. Олександр витримав. Це додало йому шансів виграти у фіналі суперсерії – у росіянина Мурата Гассієва чи кубинця Юніера Дортікоса. Без різниці.

Усик став другим українцем після Володимира Кличка, хто об'єднав титули

3. З першого раунду зав'язався такий бій, що здавалося, все закінчиться швидко. Обидва витримали – удари, темп, домашні приготування. Як не дивно, бій закінчився, як і більшість прогнозували – перемогою Усика за рішенням суддів. Хоча на такі бої прогнози - справа неправильна.

4. Після такої битви залишаються питання. Напрошується матч-реванш. Долі суперників розійдуться, але це питання завжди поставатиме.

5. Усик став другим українцем після Володимира Кличка, хто об'єднав титули. Той вперше зробив це у 2008 році, перемігши росіянина Султана Ібрагімова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найважчі 12 раундів" - Усик прокоментував перемогу над Брієдісом

Суперник Усика визначиться 3 лютого. Тоді у іншому півфіналі зустрінуться росіянин Марат Гассієв та Юніер Дортікос, Куба. Фінал запланований на 11 травня у Саудівській Аравії.

Зараз ви читаєте новину «Що треба знати про бій Усик - Брієдіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути