Ексклюзиви
субота, 08 вересня 2012 11:47

ЧС-2014. Польща і Чорногорія зіграли на користь Україні
7

Чорногорія і Польща зіграли внічию - 2:2
Фото: ФОТО: Reuters

Перший матч у кваліфікації чемпіонату світу-2014 для збірних Чорногорії та Польщі видався в усіх відношеннях бойовим. Забивши по два м'ячі, команди завершували зустріч у Подгориці вдесятьох.

Минуло всього шість хвилин, коли Якуб Блащиковскі відкрив рахунок з 11-метрової позначки. Його одноклубник по дортмундській "Боруссії" Роберт Левандовскі змусив Стефана Савича порушити правила у штрафному майданчику і привезти у свої ворота пенальті.

Однак чорногорці в черговий раз проявили балканський характер, і зарядив їх на це Нікола Дрінчіч. Півзахисникові "Краснодара" вдався удар з 20 метрів, а після він став автором гольової передачі.

Мірко Вучиніч відкрився під пас партнера і пробив воротаря поляків Пшемислава Титоня. Однак гості і не думали здаватися. Межеєвскі, який вийшов на заміну, головою замкнув головою навіс Блащиковскі, але й це було не все.

Команди ще встигли заробити по червоній картці. Першим на 69-й хвилині поле залишив Саво Павічевіч, а трохи пізніше з боку поляків "відзначився" Людовик Обраньяк. Потім Стеван Йоветіч і Левандовскі створили ще по одному гольовому моменту, але і тільки, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Додамо, що Чорногорія й Польща є суперниками збірної України у відборі на ЧС-2014.

Чорногорія - Польща 2:2 (2:1, 0:1)

Голи: 0:1 - 6, пенальті Блашчіковскі, 1:1 - 27 Дрінчіч, 2:1 - 45 Вучиніч, 2:2 - 55 Межеєвскі.

Чорногорія: Бозовіч, Зверотіч, Савич, Волков, Павічевіч, Дрінчіч (Джудовіч, 84), Вукчевич (Пековіч, 71), Баша, Йованович (Касаліца, 65), Йоветіч, Вучиніч.

Польща: Титонь, Васілевскі, Глік, Вавжіняк, Пішчек, Гросіцкі (Межеєвскі, 46), Борисюк (Муравскі, 69), Блашчіковскі, Полянські, Обраньяк, Левандовскі (Сагановскі, 90).

Попередження: Вучиніч (16), Павічевіч (68), Полянські (83), Джудовіч (89).

Вилучення: Павічевіч (69), Обраньяк (73).

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2014. Польща і Чорногорія зіграли на користь Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути