неділя, 26 лютого 2012 13:25

"Чорноморець" підписав португальського хавбека

"Чорноморець" підписав португальського хавбека

25 лютого 24-річний португальський півзахисник Тьяго Терросо підписав контракт з ФК "Чорноморець". Угода розрахована на 2,5 роки.

Тьяго Андре Рамос Терросо народився 13 січня 1988 року в місті Віла-ду-Конді. Зріст - 178 см, вага - 78 кг. Починав грати в клубі рідного міста "Ріу Аві". Виступав у португальських командах ФК "Пампілхоса", ФК "Варзім" та "Уніан Лейрія". У чемпіонаті Португалії провів 57 матчів, забив 8 голів.

Відразу після підписання контракту португалець дав невелике інтерв'ю:

"Про інтерес до мене з боку "Чорноморця" я дізнався від своїх представників. Вони розповіли мені, що це серйозний клуб, який представляє дуже гарне місто. Як молодий футболіст, у якого вся кар'єра ще попереду, я, не роздумуючи, погодився приєднатися до "Чорноморця".

Чесно кажучи, про український чемпіонат знаю не багато, але для мене вирішальним фактором стала та обставина, що "Чорноморець" - один з найбільш відомих в Європі футбольних клубів вашої країни. Я розумію, що зараз команда перебуває не на своєму місці. Зі свого боку буду намагатися допомогти їй повернутися на передові позиції у першості України.

Одеса - портове місто, а я народився біля моря. Завтра і післязавтра, коли у "Чорноморця" будуть вихідні, я із задоволенням познайомлюсь з Одесою", - пообіцяв новачок "моряків".

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" підписав португальського хавбека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути