понеділок, 25 липня 2011 15:15

Чемпіон світу з футболу вдарив суперника в обличчя

Чемпіон світу з футболу вдарив суперника в обличчя

Чемпіон світу 2006 року з футболу у складі збірної Італії Мауро Каморанезі вдарив суперника в обличчя під час товариського матчу між аргентинськими "Ланус", за який виступає Каморанезі, і "Ньюеллс Олд Бойс". Каморанезі став ініціатором бійки, що виникла наприкінці матчу. Про це пише італійське видання La Stampa.

Сторони домовилися, що гра триватиме одну годину (два тайми по 30 хвилин). У другому таймі за рахунку 0:0 Каморанезі накинувся на уругвайського футболіста "Олд Бойс" Хуана Пабло Родрігеса і вдарив його в обличчя. Решта гравців побігли розбороняти забіяк.

Конфлікт між футболістами продовжився на шляху в роздягальню, оскільки 29-річний Родрігес зажадав пояснень від 34-річного Каморанезі. За словами Родрігеса, з'ясувати стосунки з суперником йому перешкодили інші гравці. Уругваєць пообіцяв помститися Каморанезі в одному з наступних матчів.

Каморанезі виступає за "Ланус" з лютого 2011 року. До цього італієць аргентинського походження грав за клуби з Аргентини, Мексики, Уругваю, італійські "Верону" та "Ювентус" і німецький "Штутгарт".

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з футболу вдарив суперника в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути