субота, 21 січня 2012 16:47

"Челсі" зіграв унічию з новачком прем'єр-ліги

Лондонський "Челсі" не зміг здобути перемогу у гостьовому матчі чемпіонату Англії з футболу з новачком прем'єр-ліги "Норвіч".

Зустріч 22-го туру, яка відбулася в суботу в Норіджі, завершилася внічию 0:0. Небезпечних моментів у цьому поєдинку було не так багато, "сині" володіли територіальною перевагою, але втілити його в голи у них не вийшло.

Після цієї зустрічі у "Челсі" стало 41 очко, він залишився на 4-му місці в турнірній таблиці і відстає на 5 очок від "Тоттенхема", який до того ж має матч в запасі.

У "Норвіча", який продовжив свою безпрограшну серію до чотирьох зустрічей, стало 29 очок, він займає 9-е місце, повідомляє РИА "Новости".

Чемпіонат Англії

22-й тур

Норвіч - Челсі - 0:0 (0:0, 0:0)

НОРВІЧ: Радді, Айяла, Уїтбред, Мартін, Нотон, Джонсон, Фокс (Крофтс, 79), Пілкінгтон, Серман (Беннетт, 90), Холт, Морісон (Джексон, 79).

ЧЕЛСІ: Чех, Босінгва, Давід Луїз, Террі, Е. Коул, Мейрелеш (Ессьєн, 79), Рамірес, Лемпард (Малуда, 37), Мата, Торрес (Лукаку, 77), Старрідж.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" зіграв унічию з новачком прем'єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути