Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 00:12

"Челсі" оформив англійський фінал Ліги чемпіонів

"Челсі" оформив англійський фінал Ліги чемпіонів
Вернеру нарешті вдалося забити. Фото: Reuters

Лондонський "Челсі" переміг у матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" – 2:0 і вийшов до фіналу Ліги чемпіонів. Перша гра тиждень тому закінчилася внічию – 1:1.

"Челсі" знову зіграв краще за "королівський клуб". Лондонці були швидшими, рішучими й наполегливішими в обох матчах. Молодь лондонського клубу виявилася значно кращою за мадридських зірок.

Квінтесенцією протистояння стала гра Едена Азара. Наскільки швидким, технічним і вольовими футболістом він був у "Челсі", настільки ж здав у "Реалі". Жодного моменту за весь матч не створив і не реалізував Азар. Власне кажучи, єдиний момент у гостей мав Карім Бензема ще за рахунку – 0:0, але не зумів переграти голкіпера.

У господарів поля таких моментів було 5 чи 6. Один Кай Гаверц двічі влучав у поперечку. І якщо в першому випадку вдало на добиванні зіграв Тімо Вернер, який не забивав із листопада, то в другому м'яч полетів за межі поля.

"Реал" програв майже всю боротьбу й не заслужив на фінал. Там тепер зійдуться два англійських клуби. По сьогоднішній грі важко віддати перевагу будь-якому колективу. Принаймні "Челсі" з його молодими зірками точно не здасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко розплакався після матчу з ПСЖ

Англійський фінал Ліги чемпіонів відбудеться втретє в історії. Вчора "Манчестер Сіті" здолав удома ПСЖ й оформив перший вихід у фінал ЛЧ. Для Пепа Гвардіоли це буде третій фінал. У двох попередніх він перемагав. Томас Тухель із ПСЖ програв минулорічний фінал "Баварії".

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" оформив англійський фінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути