понеділок, 02 квітня 2018 15:25

Колишній захисник "Шахтаря" назвав гравців, які послабили "Динамо"

Колишній захисник "Шахтаря" назвав гравців, які послабили "Динамо"
В'ячеслав Шевчук прокоментував гру "Динамо"

У матчі 25-го туру чемпіонату України "Динамо" в Маріуполі перемогло місцеву команду - 3:2 і продовжило боротьбу за лідерство у вищому дивізіоні.

Після напруженого поєдинку своєю думкою поділився екс-футболіст "гірників" і збірної України В'ячеслав Шевчук:

"Дуже класна гра з боку обох команд. Мені дуже сподобався перший тайм у виконанні "Маріуполя". Вони намагалися грати у футбол, творили, комбінували. У другому таймі трохи заспокоїлися і дуже низько сіли. Також мені дуже сподобалася гра "Динамо" після перерви з виходом Шапаренко. Але хочеться сказати, що в першому таймі середня лінія киян в особі Ротаня, Гармаша і Буяльського повністю провалилася в центрі поля. Тому випустити Шапаренко було правильним рішенням.

Молодий хлопець, який вийшов і просто перевернув гру в сторону "Динамо". У деяких моментах він і Циганков просто шукали один одного, комбінували між собою і зробили гру. Це два лідера по грі. А ось Ротань, Бойко і Гармаш, на жаль, дуже ослабили "Динамо". Я багато від них очікував. У пропущеному м'ячі була помилка Бойка. Таке з ним відбувається в кожній грі. Будь-пас йому назад - це паніка, нервозність і винос на трибуни", - сказав експерт каналу ТК "Футбол" в програмі "Тур онлайн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річний футболіст "зробив" три очки для "Динамо" в Маріуполі

Колишній клуб Шевчука донецький "Шахтар" зумів у Запоріжжі крупно перемогти "Зорю" - 3:0. Відзначилися Тайсон, Ферейра і новачок команди Кайоде.

Зараз ви читаєте новину «Колишній захисник "Шахтаря" назвав гравців, які послабили "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути